in

Konuşanlar, Exxen’in En Çok İzlenen Programı Oldu

Konuşanlar, Exxen platformunun en çok izlenen programı oldu. Hasan Can Kaya, yeni yılda da popülerliğini koruyor.

Konuşanlar Exxen En Çok izlenen
- Reklam -
- Reklam -

Hasan Can Kaya tarafından sunulan Konuşanlar programı, Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital yayın platformu Exxen’in en çok izlenen yapımı oldu.

Koronavirüs pandemisi sırasında imkânı olan herkesin evlere kapandığı uzun bir süreç yaşandı. Yer yer bu durum devam da ediyor. Kuşkusuz salgın, insanların dijital dünyada geçirdiği zamanı da artırmış durumda. Pandemi döneminde internette içerik üreten pek çok kişi, işlerini büyütme imkânı buldu. Komedyen Hasan Can Kaya da onlardan birisi oldu. YouTube kanalı Konuşanlar üzerinden gerçekleştirdiği mizah içerikli gösteri ile kısa zamanda adından çokça söz ettirmeyi başardı.

Konuşanlar, YouTube’da 1,6 milyon aboneye ve 69 milyon toplam izlenmeye sahip. Kanalın kuruluş tarihinin ise 5 Mayıs 2020 olduğunu hatırlatmakta fayda var.

- Reklam -

Ocak 2021 itibarıyla yeni kurulan Exxen’e geçen program, YouTube’daki bölümlerini kaldırmasıyla da eleştiri konusu olmuştu. Kimi izleyiciler bunu saygısızlık olarak değerlendirirken bazıları da Hasan Can Kaya’nın yükselişini ilgi ve takdirle takip ediyordu.

Neticede gelen yeni bilgiler, Kaya’nın popülaritesini korumayı başardığını gösteriyor.

Konuşanlar, Exxen Yapımı Projeler Arasında İzlenme Sayılarında Zirvede Yer Aldı

Şu an için Konuşanlar, Exxen platformunun en çok izlenen yapımı olarak öne çıkmış durumda. Platform, son 20 günde 50 binden fazla yeni abone kazanırken kimileri kanalın Konuşanlar sayesinde ayakta durduğunu da ifade ediyor. Exxen bir yandan yeni projelerini duyururken diğer tarafta YouTube üzerinden “Shot” alt başlığı ile Konuşanlar’ın reklamını yapmaya devam ediyor.

Pek çok üniversitenin “en iyi komedyen” ödülüne Hasan Can Kaya’yı layık bulurken “en iyi talk show” programı olarak da Konuşanlar sık sık karşımıza çıkmıştı.

Hasan Can Kaya’nın programdan elde ettiği gelir ile yetişkinlere yönelik bir çizgi film projesi geliştirdiği de biliniyor.

- Reklam -

Konuşanlar Exxen Hasan Can Kaya Acun Ilıcalı

Exxen’de şimdiye dek Tolga Çevik’li Tolgshow, Onur Ünlü’nün yönettiği Haluk Bilginer’li Şeref Bey, yeni Sihirli Annem uyarlaması, Aleyna Tilki’li İşte Bu Benim Masalım gibi yapımlar yer alıyor.

Son açıklanan verilere göre kanalın abone sayısı 500 bini aşmış durumdaydı. Reklamlı üyelik 9,90 TL, reklamsız üyelik ise 19,90 TL olarak belirlenmişti.

Peki siz Konuşanlar ve Hasan Can Kaya’nın ilerleyişi hakkında ne düşünüyorsunuz? Platform hakkındaki düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Medya Tava

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kâğıttan Hayatlar Fragmanı Çağatay Ulusoy Netflix Türkiye

Çağatay Ulusoy’lu Netflix Filmi Kâğıttan Hayatlar’dan Fragman

Shadow and Bone Fragmanı

Shadow and Bone Fragmanı: Sun Summoner’ın Güçlerine İlk Bakış