in

Loki 2. Sezon Onayını Erkenden Aldı

Loki 2. sezon onayı aldı. Disney+’ın merakla beklenen Marvel dizisi, şimdiden yeni sezon çalışmalarına başladı!

Loki 2. Sezon Onayı
- Reklam -
- Reklam -

Loki 2. sezon onayı erkenden geldi. Yaklaşan film ve dizi çekimleri için yeni yayınlanan bir prodüksiyon tarihi, Loki’ye ait ikinci sezondan bahsediyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin en popüler karakterlerinden biri olan ve Tom Hiddleston tarafından canlandırılan Loki, ilk olarak 2011’de Thor filmiyle karşımıza çıktı. İlk başta kötü adam olarak tanıtılan isim ardından anti kahramana dönüştü. Hiddleston da o zamandan bu yana, bu sevilen karaktere hayat vermekte. Tüm Thor filmlerinin yanı sıra, The Avengers’da ana kötü karakter olarak görünen ve Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame’de daha küçük rollerde oynadı.

Tom Hiddleston’ın roldeki popülaritesi, Disney+’a Loki dizisi yapma fikrinde elbette büyük bir sebep verdi. Geçen yıl da WandaVision, Falcon and the Winter Soldier ve Hawkeye ile birlikte Marvel tarafından karakterin dizisi yapılacağı açıklandı.

- Reklam -

Loki 2. Sezon Onayı

Şimdilik Loki’nin biri mini dizi olacağı ve toplam altı bölümden olacağı biliniyor. Dizi, Endgame olayları sırasında Tesseract’ın kontrolünü ele geçirip zamanda yolculuk yaparken yaşadığı olayları konu alacak. Oyuncular arasında Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sasha Lane, Sophia Di Martino ve Richard E. Grant’ın karaktere ve Hiddleston’a olan benzerliği nedeniyle Old Loki olduğu söylenen bilinmeyen bir rol var.

Loki 2. Sezon Çekimleri 2022’de Başlayacak

Production Weekly’deki yeni yayınlanan bir liste, Loki’nin 2. sezon için onay aldığını ima ediyor. Oyuncuların ve hizmet sağlayıcıların iş bulması için yaklaşan projeleri listeleyen endüstri yayınının son sayısı, Loki 2. sezonu için Ocak 2022 çekim başlangıç ​​tarihini listeliyor.

Disney’in resmi bir açıklaması olmasa da, Production Weekly’nin sadece üretim başlangıç ​​tarihlerini listelediği ve potansiyel prodüksiyonlar hakkında spekülasyon yapmadığı göz önüne alındığında, yayınlanan bilginin doğruluğu da oldukça muhtemel.

- Reklam -

loki dizi disney+

Resmi ağızlar tarafından bu bilgi doğrulanırsa, Loki dizisi Disney+’taki 2. sezon için onay alan ilk Marvel dizisi olma özelliğine de kavuşacak. Bilindiği üzere Marvel ve Disney yetkilileri, yapımların devam sezonlarının olup olmayacağına dair uzun süredir herhangi bir yorum yapmaktan çekiniyorlar. Bu durum da hayranların, sevilen karakterlere ait beklenen yapımlar konusunda daha çok sorular sormasına neden oluyor.

Loki’nin daha şimdiden devam sezonu için onay almasını sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce ilk sezonu beklenen başarıyı yakalayabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

netflix abone sayısı

Netflix’ten İki Yenilik: Televizyon ve Arka Planda Yürütme

Spider-Man 3 Örümcek Adam 3

Spider-Man 3 Setinden İlk Fotoğraf: Maske İçinde Maske