in ,

Better Call Saul ve Breaking Bad Ekibinden, Bob Odenkirk’ün Başrolünde Yer Aldığı Yeni Dizi “Lucky Hank”e İlk Bakış

Lucky Hank dizisi için ilk bakış videosu yayınlandı. Başrolünde Bob Odenkirk’ün yer aldığı dizi Better Call Saul ve Breaking Bad yapımcılarından geliyor.

Lucky Hank Dizisi İlk Bakış | İZLE
- Reklam -
- Reklam -

Lucky Hank dizisi ilk bakış videosu paylaşıldı. Bob Odenkirk’ün yeni AMC macerası bir kez daha Better Call Saul ve Breaking Bad ekibine emanet edildi.

Bob Odenkirk, 2009’dan 2013’e kadar Breaking Bad ve 2015’ten 2022’ye kadar Better Call Saul’daki çok başarılı ortaklıklarının ardından AMC ile üçüncü kez bir araya geliyor. Breaking Bad, Odenkirk için bir çıkıştı ve devam eden spin-off serisinde ceza avukatı Saul Goodman/Jimmy McGill’i canlandırması onu bir yıldız olarak pekiştirdi ve kendisine beş Emmy adaylığı ile beş Altın Küre adaylığı kazandırdı.

Şimdi de Televizyon Eleştirmenleri Derneği Kış 2023 etkinliğinde izleyiciler ve eleştirmenler Lucky Hank isimli yeni AMC dizisinin 15 saniyelik teaser fragmanına ilk kez bakış atma fırsatı yakaladılar. Videoda Odenkirk tarafından canlandırılan dizinin ana karakteri William Henry Devereaux Jr.’ın sakallı bir yakın çekimi yer alıyor. Panelde Oscar Nunez, Tom Bower, Chris Diamantopoulos ve Kyle Maclachlan da dahil olmak üzere birçok ünlü konuk ve Lucky Hank’in yinelenen yıldızlarıyla ilgili heyecan verici duyurular da yapıldı.

- Reklam -

Yayınlanan kısa ilk bakış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz:

Lucky Hank Dizisi İlk Bakış Videosu | İZLE

YouTube video

(İlk bakış videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni dizi, Straight Man adlı 1997 yılında yayımlanan Richard Russo kitabına dayanıyor. Hatta yakın zamana kadar dizinin adı da kitap ile aynı olacaktı ve fakat son anda değiştirildi.

Lucky Hank 1. sezonu, 19 Mart 2023 tarihinden itibaren AMC ve AMC+’ta yayınlanacak. Toplamda 8 bölümden oluşacak olan dizinin her bölümü de birer saat sürecek.

- Reklam -

Lucky Hank Dizisi İlk Bakış | İZLE

Yazar Richard Russo’nun çeşitli üniversitelerde öğretmenlik yaptığı deneyimlere dayanan roman, 50’li yaşlarında eski bir romancı olan Devereaux’nun beklenmedik bir şekilde yetersiz finanse edilen bir Pensilvanya üniversitesinde İngilizce bölümünün başkanı olduğunu ve orta yaş krizi geçirmesini anlatıyor.

Lucky Hank dizisinden beklentileriniz neler? Sizce Better Call Saul ve Breaking Bad kadar ilgi çekici olmayı başaracak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

How I Met Your Father 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Hilary Duff’lı “How I Met Your Father” Dizisinde 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Skandar ve Unicorn Hırsızı - A.F. Steadman

A.F. Steadman’ın Filme de Uyarlanacak Olan Fantastik Romanı “Skandar ve Unicorn Hırsızı” Türkçede