in

DreamWorks Animasyonu “Megamind”ın Devam Hikâyesi Dizi Formatında Geliyor

Megamind dizisi geliştirme aşamasında. DreamWorks animasyonu, “Megamind’s Guide to Defending Your City” ile hikâyesine Peacock üzerinden devam edecek.

Megamind dizi peacock
- Reklam -
- Reklam -

Megamind dizisi için hazırlıklar başladı. DreamWorks imzalı animasyon filminin devam hikâyesi, Megamind’s Guide to Defending Your City adı altında Peacock kanalında geliştirilecek.

Megamind (Megazeka) animasyonunun devamı niteliğinde olacak yeni dizi Peacock üzerinden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kesin yayın tarihi henüz bilinmese de serinin bu yıl içinde yayınlanacağı kaydediliyor.

Peacock, çocuklara yönelik kütüphanesini genişletmeyi hedefliyor. Dijital yayın platformu bunun için DreamWorks ile anlaştığını duyurdu. Sevilen animasyon film Megamind filminin devamı niteliğinde olacak yeni bir seri de Peacock üzerinden izleyici ile buluşacak.

- Reklam -

2010 tarihli DreamWorks yapımı seslendirme kadrosundaki usta isimlerle dikkatleri üzerine çekmişti. Ekibinde Will Ferrekk, Jonah Hill, Brad Pitt, Tina Fey ve David Cross’un yer aldığı animasyon filmi kendisine has bir izleyici kitlesi yakalamıştı. Peacock dizisi de filminin bıraktığı yerden evreni anlatmaya devam edecek.

Megamind dizisi peacock

Dizi, izleyicilere süper kahraman olarak görülen Megazekâ’nın gerçekten bir kahraman olma yolundaki maceralarına daha yakından tanıklık etme fırsatı sunacak. Yeni seride Megamind’ın diğerlerine örnek olma yolunda sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları konu alacak.

Projenin arkasında Alan Schoolcraft, Brent Simons ve Eric Fogel yer alacak. Bununla birlikte yardımcı yapımcı ve hikâye editörü koltuğunda JD Ryznar bulunacak.

- Reklam -

Megamind Dizisi ile Birlikte Bir Başka DreamWorks İşi de Hazırlanıyor: “Abominable”

Bununla birlikte Megamind’s Guide To Defending Your City, Peacock’un üzerinde çalıştığı tek DreamWorks yapımı değil. Abominable and the Invisible City dijital platform sayesinde izleyicilerle buluşacak bir diğer yapım olacak. 2019 yapımı Abominable animasyonunun devamı olarak hazırlanacak dizi kayıp bir yeti bebeğin üç arkadaşıyla birlikte yetilerin dünya üzerindeki tek sihirli yaratıklar olmadığını izleyiciye anlatacak.

Space Jam filminin animasyon danışmanlığında yer alan ve Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness filminin de yönetmenliğini yapan Jim Schumann, Abominable and the Invisible City dizisinin yapımcı koltuğunda. Diğer taraftan Tiffany Lo ve Ethel Lung ise hikâye editörlüğünü üstlenecek.

Peacock, DreamWorks animasyonlarının birçoğunu kütüphanesinde bulunduruyor. Üzerinde çalışılan bu iki proje dışında, How to Train Your Dragons serisinin devam yapımları Dragons: The Nine Realms ve Dragons Rescue Riders: Heroes of the Sky dizilerine de ev sahipliği yapıyor. Ayrıca Madagascar animasyonu evreninde geçen Madagascar: A Little Wild’da yine Peacock platformu üzerinden izleyicilerle buluşuyor.

Siz yeni animasyon dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the batman hafta sonu acilis

The Batman, Pandemi Döneminin En İyi Açılış Yapan İkinci Filmi Oldu

Azrail Koşuyor incelemesi Stephen King

Azrail Koşuyor İncelemesi: Stephen King’den Hızlı ve Öfkeli Bir Distopya