in

One Piece Live Action Uyarlamasından İlk Tanıtım Geldi, Yeni Oyuncular Duyuruldu

One Piece dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Netflix’in popüler manga ve anime serisinden uyarladığı dizi için yeni oyuncular da duyuruldu.

One Piece Dizisi: İlk Tanıtım ve Yeni Oyuncular Duyuruldu
- Reklam -
- Reklam -

One Piece dizisinden meşhur korsan gemileri, yayınlanan ilk kamera arkası tanıtım videosu ile ortaya çıktı. Netflix’in Geeked Weekend etkinlikleri kapsamında diziye katılan yeni oyuncular da duyuruldu.

One Piece, ilk defa 1997’de çıkış yapan ve dünya çapında şimdiye kadar 490 milyonun üzerinde kopyayla tarihin en çok satan manga serisi olarak biliniyor. Üstelik manga satışları aynı oranda devam ediyor. Çıkışından iki yıl sonra, 1999’da anime uyarlaması da yapılan serinin şimdiye kadar 1000’den fazla bölümü ve 20 sezonu yayınlandı.

Eiichiro Oda’nın ünlü mangasından uyarlanan ve 2017 yılından bu yana geliştirilme aşamasında olan One Piece dizisi, Matt Owens ve Steven Maeda tarafından kaleme alındı ve canlı aksiyona uyarlandı. Dizide dünyanın kralı olmak için bir yolculuğa çıkan genç korsan Monkey D. Luffy’yi Iñaki Godoy canlandırıyor. Halihazırda duyurulan diğer oyuncular arasında Roronoa Zoro rolünde Mackenyu, Nami rolünde Emily Rudd, Usopp rolünde Jacob Romero Gibson, Sanji rolünde Taz Skylar, Koby rolünde Morgan Davies, Alvida rolünde Ilia Isorelýs Paulino, Helmeppo rolünde Aidan Scott, Buggy rolünde Jeff Ward, Arlong rolünde McKinley Belcher III ve Garp rolünde Vincent Regan yer alıyor.

- Reklam -

Duyurusu yapıldığından beri Güney Afrika’da hayranları mutlu edecek türden setlerle çekim yapan ekipten, Netflix’in Geeked Weekend etkinlikleri kapsamında yeni bir video yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

One Piece Tanıtım Videosu | İZLE

YouTube video

Yayınlanan tanıtım videosunda, Miss Love Duck, The Going Merry ve ikonik okyanus restoranı Baratie de dahil olmak üzere dizi için yaratılan devasa, genişleyen ve karmaşık korsan gemisi setleri gösteriliyor ve haklarında bilgiler paylaşılıyor. Setlerin boyutu ve kapsamı çok iyi gözüküyor ve One Piece hayranlarını çok heyecanlandırması gereken uyarlamada ayrıntılara gerçek bir özen gösterildiği fark ediliyor.

One Piece Dizisi için Yeni Oyuncular Belli Oldu

Sahne arkası videosuna ek olarak, evrenin bazı kilit karakterlerini kimin oynayacağına dair yeni bir duyuru daha yapıldı. Yeni açıklamaya göre, Captain “Axe-Hand” Morgan rolünü Langley Kirkwood, Kaya rolünü Celeste Loots, Klahadore rolünü Alexander Maniatis, Chef Zeff rolünü Craig Fairbrass, Dracule “Hawk Eyes” Mihawk rolünü Steven Ward ve Nojiko rolünü Chioma Umeala canlandıracak.

One Piece Dizisi: İlk Tanıtım ve Yeni Oyuncular

- Reklam -

Böylesine uzun soluklu ve epik bir hikâyeye sahip olan One Piece, uzun bir kötüler listesi de dahil olmak üzere çok sayıda karaktere sahip. Ancak en büyüklerinden herhangi birinin (Donquixote Doflamingo, Blackbeard veya Akainu gibi) olup olmayacağı henüz belli değil.

Henüz çıkış tarihi açıklanmayan Netflix’in live action uyarlamasının ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

One Piece’in kamera arkası ekibinin tasarladığı yeni gemi ve mekân tasarımlarını sizler nasıl buldunuz? Sizce hakkını verecek bir live action uyarlaması olacak mı? Yoksa sonu Cowboy Bebop’a mı benzeyecek? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Mihowk-sama’yı daha yaşlı(olgun(?)birinin oynamasını beklerdim. Ama hallederler sanırım makyaj falan fişman.

    Ben bu projeyi en başından bu yana gereksiz kalabalık olarak görüyorum ama Mihowk-sama’yı göreceğimiz ve Jinbe Oyabun’dan ilk kez bahsedilecek yerleri işleyecekleri için memnunum.

    Onun dışında gerek anime gerek manga serideki en sevdiği kısım East Blue saga olan biri olarak beklentimi de kısıyorum çünkü o saga’daki duyguları yaşatamayacaklarından emin gibiyim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

sel yayıncılık sahte bandrol davası sonuç

Sel Yayıncılık’a Açılan Sahte Bandrol Davasında Karar Açıklandı: Yayınevi Sahibi Hapis Cezasına Çarptırıldı

Akıl Ermeyince - Yiyun Li

Çinli Yazar Yiyun Li’nin Yeni Kitabı “Akıl Ermeyince” Türkçede