in

Quentin Lance, Arrow Finaliyle Geri Dönüyor

Paul Blackthorne’un canlandırdığı Quentin Lance, şu an yayınlanmakta olan Arrow dizisinin finalinde yeniden ekrana dönecek.

Arrow
- Reklam -
- Reklam -

Stephen Amell‘ın başrolünde oynadığı Arrow dizisinin sekizinci ve final sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Sezon çoğunlukla Crisis on Infinite Earths (Sonsuz Dünyalarda Kriz) üzerine odaklansa da, önceki 7 sezonda gördüğümüz birçok favori karakter ilk birkaç bölümde yer aldı.

8. sezon, Oliver‘ın paralel evrenlerden Dünya 2’deki annesi Moira‘yı ve en yakın arkadaşı Tommy Merlyn‘i görmesiyle başlamıştı. Normalde uzun süre önce kendi dünyasında kaybını yaşadığı karakterleri uzun bir süre sonra yeniden görmek oldukça sevindiriciydi. Ancak orada sadece yapacağı göreve odaklanması gereken Oliver, işi olmayan konulara bulaştığı için Dünya 2 karanlık madde tarafından tahrip edilmiş ve ilk bölümün sonu Dünya 2’nin yok olması sebebiyle büyük bir trajediyle sonuçlanmıştı.

Arrowverse’ün 5 saatlik Crisis on Infinite Earths macerasına sadece birkaç bölüm kaldı. Teoriler, Arrow’un bu görev sırasında öleceğini ve Arrow finalini de bu şekilde bağlayacakları yönünde. Şu anda, Arrow dizisinin seri finali olan onuncu bölümü çekiliyor. Çoğu seri finalde olduğu gibi, Arrow da birkaç favori karakteri final bölümü için geri getiriyor.

- Reklam -

Quentin Lance, Serinin Finalinde Gözükecek

TV Line’ın bildirdiğine göre, Quentin Lance karakterini canlandıran Paul Blackthorne, Arrow’un final bölümü için seriye geri dönüyor. Bununla birlikte başarılı aktörün sadece finalde değil, Crisis on Infinite Earths bölümlerinde de konuk oyuncu olarak yer alması bekleniyor. Bu da Blackthorne’nun finalden önce başka bölümler için çekimlere katıldığını gösteriyor. Hayranların şu an en çok merak ettiği konu da Lance’ın ne şekilde geri döneceği. Quentin Lance, altıncı sezonun sonunda yediği bir kurşun yüzünden ameliyat sırasında nöbet geçirerek hayatını kaybetmişti.

- Reklam -

Teoriler her ne kadar Lance’ın paralel dünyadan bir başka ikizi olarak geri döneceği yönünde olsa da, karakterin zaman yolculuğu sonucu da gözükebileceği vurgusu yapılıyor. Son sezon özellikle farklı dünyalardan karakterler de barındıracağı için, seride gözükecek Quentin Lance’ın daha önce görmediğimiz farklı bir dünyadan gelen ikiz karakterlerden biri olacağı düşünülüyor.

Quentin Lance ile birlikte seride uzun süredir yer almayan Thea Queen’in de (Willa Holland) döneceği biliniyor. Ayrıca son sezonda henüz gözükmemiş Emily Bett Rickards’ın Felicity Smoak’ı son kez oynamak için döneceği de Stephen Amell tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Diziyi dördüncü sezonda bıraktım. Artık insanlar ölmesi veya hayatta kalmak için uğraşması manasizdi. Ya olümden dönüyorlar ya ölümleri sahte çıkıyor ya da paralel evrenden ikizleri geliyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Terminator

Terminator: Dark Fate Gişede Sınıfta Kaldı

Fantastic Beasts 3

Fantastic Beasts 3’ün Çekim Zamanı Netleşti