in

Robert Downey Jr. “Sweet Tooth” Çizgi Romanını TV’ye Uyarlıyor

Eisner Ödüllü, Vertigo çizgi romanı “Sweet Tooth” için pilot bölüm onayı verildi. Robert Downey Jr. seriyi bizlerle buluşturacak!

Sweet Tooth ust
- Reklam -
- Reklam -

Vertigo’dan çıkan, Eisner Ödüllü Sweet Tooth Hulu tarafından pilot bölümü için onay aldı. Jeff Lemire‘ın 2009-2013 yılları arası çizdiği seri ekranlarda bizlerle olacak.

Sweet Tooth tam olarak post apokaliptik bir masal. Hikâye Gus adında geyik-insan melezi bir çocuk üstünde geçiyor. Gus onu yıllar yılı dış dünyanın tehlikelerinden koruyan babası ile ormanın derinliklerinde yaşamaktadır. Babası yaşadığı yerden ayrılmasına izin vermemektedir. Ancak o ölünce tüm zincirler kırılır. Gus da hiç tahmin edemeyeceği bir maceraya atar kendini. Gus yolculuğu sırasında serserilerle, başka melezlerle ve de çok büyük bir komplo ile karşılaşır. Çizgi roman eleştirmenleri tarafından oldukça sevilen bu hikâyeyi Robert Downey Jr. ekranlara taşıyacak.

Sweet Tooth kapaklar

- Reklam -

Deadline‘ın haberine göre Hulu Sweet Tooth için pilot bölüm çekilmesi onayını verdi bile. Proje Robert Downey Jr. ve eşi Susan’ın Warner Bros. TV ile ortak kurdukları Team Downey tarafından yürütülecek. Özel yapımcılar arasında Amanda Burrel ve Linda Moran var. Pilot bölümü ise Jim Mickle yazıp yönetecek.

- Reklam -

Vertigo çizgi romanlarının ekranlardaki şansı çok da iyi değil. Lucifer‘ın iptalin eşiğinden dönmesi, Y the Last Man‘in yıllarca yapım bataklığında kısılı kalması ve Preacher gibi devam eden serilerin kalitelerine rağmen istenilen başarıyı yakalayamamaları gibi durumlar saymakla bitmiyor. Umarız yeni gelecek yapım bu döngüyü kırmayı başarır!

Heyecanla bekliyoruz!

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for galeme galeme dedi ki:

    Çok ama çok sevdiğim bir çizgi roman. Jeff Lemire ne yazsa okurum kıvamına getiren seridir beni aynı zamanda.

    Güzel bir şey olmasını umut ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hellboy Krampusnacht ust

Hellboy: Krampusnacht – Cehennemde Buzdan Bir Lunapark Deneyimi

doctor who 11x7

Doctor Who 11. Sezon 7. Bölüm İncelemesi: Sonunda Gerçek Doctor Who Tadı