in

Stranger Things’in Merakla Beklenen 4. Sezonundan Yeni Fotoğraflar Paylaşıldı

Stranger Things 4. sezon için yeni fotoğraflar paylaşıldı. Netflix’in merakla beklenen dizisinin yeni sezonu, iki kısım halinde yayınlanmaya hazırlanıyor.

Stranger Things 4. Sezon Bütçesi
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 4. sezon için yeni fotoğraflar paylaşıldı. Sevilen Netflix dizisi için geri sayım sürüyor. Yaklaşık üç yıllık bir aradan sonra yeni sezonuyla dönecek olan yapım, Hawkins sakinlerinin yeni maceralarını ekrana taşıyacak.

Upside Down hayranları Temmuz 2019’dan bu yana Stranger Things’in yeni sezonunu bekliyorlar. Son olarak geçen ay çıkış tarihi de açıklanan ve Netflix’in birçok dizisinde yaptığı gibi iki kısım halinde yayınlanacak olan 4. sezonda, Hawkins’e korku, dehşet ve yıkım getiren Starcourt Savaşı’nın üzerinden altı ay geçmiş olacak. Savaşın sonuçlarıyla cebelleşen ve ayrı düşmek zorunda kalan arkadaşlar bir yandan yeni lise hayatının zorluklarıyla uğraşmak zorunda kalacaklar. Bu hassas dönemde ortaya çıkan doğaüstü yeni ve korkunç bir tehdit, dehşet verici bir gizemi beraberinde getirecek. Bu gizem çözüldüğü takdirde Baş Aşağı Dünya kâbusu nihayet son bulacak.

Daha öncesinde fragmanı da yayınlanan ve Hawkins dışı mekânlara odaklanan Stranger Things’in iki kısım halinde yayınlanacak olan 4. sezonundan Eleven rolündeki Millie Bobby Brown, Joyce Byers rolündeki Winona Ryder, Jim Hopper rolünde David Harbour, Dustin Henderson rolündeki Gaten Matarazzo, Lucas Sinclair rolündeki Caleb McLaughlin ve Erica Sinclair rolündeki Priah Ferguson gibi isimlerin yer aldığı sahneleri gösteren yeni fotoğraflar paylaşıldı.

- Reklam -

İşte Stranger Things 4. Sezon için Yayınlanan Yeni Fotoğraflar

Stranger Things 4. sezon netflix

Stranger Things 4. sezon ilk kareler

Stranger Things’in 4. sezonu

Upside Down 4. Sezon

Stranger Things 4. sezon netflix dizisi

Stranger 4. sezon yeni kareler

Beklenen Netflix Dizisi

- Reklam -

David Harbour

Hawkings stranger

Stranger 4. sezondan yeni fotoğraflar

Netflix’in beklenen dizisi

Diziyle ilgili yeni bilgiler gelse de, hâlâ açıklanmamış olan gizli ve önemli karakterlerin yapımda yer alacağı ve 5. sezon için bir altyapı oluşturulacağı da belirtiliyor.

Duffer Kardeşler tarafından yaratılan macera, çıktığı günden bu yana onlarca ödül kazandı ve dijital yayın devinin en çok izleyici çeken yapımlarından biri oldu. Üç yıllık ara sonrası bu izleyicilerin ne kadarının geri dönüp yapıma devam edeceği ise büyük bir merak konusu. Yeni sezonda yönetmenler arasında özellikle Ryan Reynolds ile yaptığı filmlerle tanınan Shawn Levy ve bilimkurgu ve korku gibi yapımlarıyla tanınan Nimród Antal da yer alıyor.

Stranger Things’in 4. sezonun 1. kısmı 27 Mayıs’ta, 2. kısmı ise 1 Temmuz 2022 tarihinde Netflix’teki yerini alacak.

Stranger Things’in 4. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Yeni sezon gelene kadar diziyi unutuyoruz :grinning:

  2. Avatar for acimatriyarka acimatriyarka dedi ki:

    O kadar uzun zaman geçti ki az kalsın sezon çekilemeden askerlik celbi gelecekti çocuklara :grinning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

elon musk mars gidiş tarihi tahmini

Elon Musk, Mars’a Gidiş Tarihi Tahminini Güncelledi: Teknoloji Milyarderi En Büyük Hayalini Erteledi

amerika göç yolları game of thrones duvar

Amerika’ya Göç Eden İlk İnsanlar Game of Thrones’ta Ak Gezenler’i Durduran Duvarın Bir Benzeriyle Karşılaşmış