in

Jeremy Strong, “Succession” Dizisinin 4. Sezon ile Final Yapabileceğini Düşünüyor

Succession 4. sezon ile final yapabilir. HBO’nun Emmy ödüllü drama dizisinde, başrollerden Jeremy Strong önemli açıklamalarda bulundu.

Succession 4. Sezon ile Final Yapabilir
- Reklam -
- Reklam -

Succession 4. sezon ile final kararı alabilir. Jeremy Strong HBO dizisinin sona erme ihtimalini değerlendirdi.

2018 senesinde yayına başlayan HBO dizisi Succession, Jesse Armstrong (In the Loop) imzası ile izleyicilerin beğenisine sunulmuştu. Bugüne dek yayınlanan ilk 3 sezon ile 48 defa Primetime Emmys’e aday gösterilen ve 13 defa da bu ödülü kazanan yapım, 4. sezon bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Yeni sezon fragmanı geçen ocak ayında yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda Jeremy Strong ile beraber Brian Cox, Kieran Culkin, Sarah Snook ve Matthew Macfadyen gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

GQ Magazine’in Jeremy Strong ile yaptığı röportaj yapımın 4. sezon ile sona erme ihtimalini ortaya çıkardı. Strong, ocak ayında 4. sezonun son iki bölümünü çekmek üzere sete geri dönmüş ve bu bölümlerin “dizinin son iki bölümü” olabileceği ifade edilmişti.

Oyuncu, Kendall Roy karakterini son defa canlandırmış olabileceğini işaret ederken role veda etmenin kendisini “bir bakıma ölüm gibi hissettireceğini” de vurguladı.

Succession 4. Sezon - Jeremy Strong

Succession dizisi, Waystar RoyCo adlı medya imparatorluğunun sahipleri ve yöneticileri olan Roy Ailesi’nin güç çatışmasıyla dolu hikâyesini anlatıyor. 3. sezon, ailenin reisi Logan Roy’un (Brian Cox) onu neredeyse öldürecek bir kalp krizinin ardından güç mücadelesini “çocuklarını içermeyen” bir geleceğe taşımaya hazırlamasıyla sona ermişti.

Succession 4. Sezon Final İhtimali Henüz Resmi Açıklamaya Bağlanmadı

Succession 4. sezon Waystar Royco’nun teknoloji vizyoneri Lukas Matsson’a (Alexander Skarsgård) satılması ve bu noktada başlayan çatışmayla geri dönecek.

İzleyiciler Roy Ailesi’nin varoluşsal kaygılarının yeni boyutlara taşındığına şahitlik ederken ihanetler, çatışan egolar ve parçalanan bir aile sezonun odak noktası olacak.

- Reklam -

2018 yılından beri Kendall Roy karakterini canlandıran Jeremy Strong, dizide olduğu süreç boyunca çeşitli projelerde yer alan meslektaşlarının özgürlüğünü kıskandığını da dile getirmişti. Bununla birlikte final ihtimali henüz resmi ağızlarca doğrulanmış değil.

Succession 4. Sezon ile Final Yapabilir HBO

Dizide Greg Hirsch karakterini canlandıran Nicholas Braun ise, geçen günlerde verdiği bir demeçte gelecek sezonun senaryosunu “mükemmel” olarak tanımlamış ve “her seferinde senaryodan gerçekten çok etkilendiğini” aktarmıştı.

Succession 4. sezon bölümleri 26 Mart 2023 tarihinde HBO ve HBO Max kanallarında haftalık olarak yayınlanmaya başlayacak.

Siz Jeremy Strong’un final olasılığı değerlendirmesini nasıl buluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından en yeni gelişmeler için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gorillaz Filmi İptal Edildi

Netflix ile Geleceği Söylenen “Gorillaz” Grubu Odaklı Animasyon Filmi İptal Edildi

Yapay Zeka Kitaplar Amazon

Yapay Zekâ Aracılığıyla Yazılmış Kitaplar Amazon’u ‘İstila’ Etti