in

Hızlı ve Öfkeli’nin “Han”ı, Obi-Wan Kenobi Dizisine Katıldı

Sung Kang, Obi-Wan Kenobi dizisi oyuncu kadrosuna katılıyor. Hızlı ve Öfkeli’nin popüler ismi, Disney+ yapımında Fifth Brother’ı canlandırabilir.

Sung Kang, Obi-Wan Dizisi Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli film serisinde Han karakteri ile tanınan Sung Kang, Disney+’ın Obi-Wan Kenobi dizisi oyuncu kadrosuna katıldı.

Disney+ üzerinden yayınlanması beklenen Obi-Wan Kenobi dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Evan McGrogor’u bir kez daha Obi-Wan Kenobi rolünde göreceğimiz yapım aynı zamanda Luke’un amcası ve yengesi rolünde Joel Edgerton ve Bonnie Piesse’i de ekranlara geri getirecek. Fakat Star Wars hayranlarını heyecanlandıran diğer haber ise Hayden Christensen’i Anakin Skywalker ve Darth Vader olarak tekrar görebilecek olmasıydı.

Son yapılan açıklamayla dizinin oyuncu kadrosuna Hızlı ve Öfkeli filmlerinde Han karakteri ile tanıdığımız Sung Kang dahil oldu. Dizide bir Engizisyon karakteri rolünde oynayacağı söylense de Cinelinx’in iddia ettiğine göre Kang Beşinci Kardeş rolünde oynayacak. Beşinci Kardeş, ilk olarak Star Wars: Rebels animasyonunda karşılaşmıştık. Önceki sızıntılardan Obi-Wan’ın engizisyon ile mücadele edebileceği söylenmişti. Bu durumda dizinin Revenge of The Sith ve Rebels arasında geçen yirmi yıllık bir arayı işleyebileceği düşünülüyor.

- Reklam -

Dizi, Revenge of the Sith filminden on yıl sonra geçmesi ve A New Hope’tan önceki olayları anlatacak olması dışında başka bir bilgi paylaşılmamış durumda. Hossein Amini tarafından senaryosu yazılan dizinin yönetmen koltuğunda The Mandalorian dizisinden tanıdığımız Deborah Chow oturuyor.

Sung Kang İsminin de Dahil Olduğu Yapımda Princess Leia’nın Gençliği Obi-Wan Kenobi Dizisinde Önemli Rol Oynayacak

Dizinin önemli rollerinden birisi Prenses Leia’ya ya ait olacak. Karakteri Bird Box ve We Can Be Heroes filmlerinden tanıdığımız Vivien Lyra Blair canlandıracak. Prenses Leia’nın küçüklüğünü göreceğimiz dizide henüz olayların nasıl gelişeceğine dair bir ayrıntı verilmedi. Fakat Obi-Wan’ın inzivaya çekilmesinden ve Luke’ya göz kulak olması sırasında Alderaan Prensesi’nin dizinin gidişatı üzerinde oldukça etkili olacağı söylentiler arasında. Ben Kenobi’yi yeni bir maceraya sürükleyen şey Prenses Leia olabilir.

Sung Kang, Obi-Wan Dizisi Oyuncu Kadrosu

- Reklam -

Sung Kang’ın Darth Vader’a hizmet eden Beşinci Kardeş rolünde oynayacağı söylentilerinden sonra Obi-Wan Kenobi’nin galaksinin diğer ucunda ki Leia’yı korumak için yola çıkabileceği ihtimalini canlandırıyor. Fakat dizi ile ilgili resmi açıklamalar yapılana kadar hayranların bir süre daha beklemesi gerekecek.

Önümüzdeki yıl çıkış yapması beklenen Obi-Wan Kenobi dizisi Disney+ üzerinden yayınlanacak. Yapımın net tarihi şu an için bilinmiyor.

Siz Obi-Wan Kenobi dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Office: Karakterleri ile İkonikleşen Sahneler

The Office: Karakterleriyle İkonikleşen Sahneler

Bukoleon Sarayı Restore ediliyor ibb

İstanbul’un 1.600 Yıllık Geçmişe Sahip “Kayıp” Sarayı Bukoleon Restore Ediliyor