in

Yıllar Sonra Geri Dönen Kült Dizi The Kingdom’ın Yeni Sezon Kadrosu Netleşiyor

The Kingdom 3. sezon kadrosu belli oluyor. Lars von Trier kült korku dizisinin finalini 25 yıl sonra izleyici ile buluşturacak.

The Kingdom 3. Sezon Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Lars von Trier imzalı The Kingdom 3. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor. Bir dönem çokça ses getiren kült dizi, yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak. Yapımın oyuncu kadrosu açıklanan yeni isimlerle yavaş yavaş belli oluyor.

İlk olarak 1994 yılında 4 bölüm olarak yayınlanan dizi 1997’de bir 4 bölüm daha yayınlayarak final yapmıştı. Orijinal adı Riget olan korku, gerilim, gizem dizisi; 3 sezon olarak planlanmıştı. Ancak yapımın oyuncularından Ernst-Hugo Järegård ve Kirsten Rolffes’in ölümleri, planlanan son sezonun hayata geçirilmesine engel olmuştu.

Neticede geçen aralık ayında dizinin 3. sezon ile geri döneceği duyuruldu. Dancer in the Dark, Anti Christ, Melancholia, Dogville ve Nymphomaniac gibi ses getiren filmlerle tanıdığımız Danimarkalı yönetmen Lars von Trier, korku serisinde maceraya kaldığı yerden devam edecek. Yeni sezonun resmi adı The Kingdom Exodus olarak açıklandı.

- Reklam -

The Kingdom 3. Sezon: Exodus Kadrosu Belli Olmaya Başladı

Toplamda 5 bölümden oluşacak The Kingdom – Riget 3. sezon, ana hikâyenin gerçek finalini ortaya koyacak. Yeni sezonda dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan iki isim ise Lars Mikkelsen ve Nikolaj Lie Kaas olarak açıklandı.

riget Lars Mikkelsen
Lars Mikkelsen

Lars Mikkelsen’i House of Cards, Headhunter, Herrens veje, Forbrydelsen ve Der kommer en dag ile tanıyoruz. Nikolaj Lie Kaas ise Riders of Justice, Angels & Demons, Kvinden i buret ve Flaskepost fra P ile biliniyor. Ayrıca kadroya Nicolas Bro ve Bodil Jørgensen gibi oyuncular da eklendi. Orijinal dizide de yer alan Ghita Nørby, Peter Mygind ve Søren Pilmark da rollerine geri döneceği öğrenildi.

Sonrasında korkunun usta yazarı Stephen King tarafından da Kingdom Hospital adı ile ABD için ekrana taşınan dizi, şimdi ana hikâyesini sonlandırmaya hazırlanıyor.

Yeni The Kingdom (Riget) Sezonu 2022 Yılında Yayınlanacak

Hayaletler tarafından ele geçirilmiş bir hastanede geçen yapımda türlü açıklanamayan olaylar seyirciyi bekliyor. Doktorlar, bilime olan inançlarını kaybederken gerçek de hızlı bir şekilde boyut değiştiriyor.

- Reklam -
the kingdom 3 sezon Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Lie Kaas

Dizinin senaryosunu Lars von Trier ve Niels Vørsel kaleme alıyor. Trier, aynı zamanda 3. sezon bölümlerinin tamamını yönetecek isim olacak. Her bölüm ortalama 60 dakika sürecek. Yapım yine Danimarka’nın en gelişmiş hastanelerinden birisinde geçecek.

3. sezon yayın tarihi için 2022 yılı gösteriliyor. Yapımın uluslararası yayınının hangi kanal üzerinden yapılacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Siz bu geri dönüş hakkında ne düşünüyorsunuz? Ana diziyi izleme fırsatı bulmuş muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Warner Bros Discovery marka adı logo

Warner Bros. Discovery: Dev Birleşmeden Ortaya Çıkan Markanın Adı Belli Oldu

Aktif Yanardağ Patlaması | İZLE

Yanardağ Patlamasının Ortasında Lav Yağmuru Drone ile Kaydedildi | İZLE