in ,

The Mandalorian 2. Sezon Fragmanı: Star Wars Macerası Devam Ediyor

The Mandalorian 2. sezon fragmanı yayınlandı! Disney+’ın sevilen Star Wars yapımı, maceraya kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

The Mandalorian 2. Sezon inceleme
- Reklam -
- Reklam -

The Mandalorian 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Disney+’ın en sevilen içeriklerinden biri olan Star Wars spin-off’u, maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

Canlı aksiyon türünde ilk Star Wars yapımı olan The Mandalorian, birinci sezonuyla geçen yıl Disney+’ın amiral gemilerinden biri olarak çıkmıştı. Gerek görsellik, gerek filmde kullanılan terimler, Baby Yoda ve diğer karakterleriyle hayranlar tarafından oldukça sevildi. Sadece hayranların değil, eleştirmenlerin de oldukça sevdiği bir yapım olmasıyla En İyi Dizi kategorisi de dahil olmak üzere birkaç Emmy adaylığı kazandı. Kısa sürede ikinci sezon onayı alan dizinin yeni bölümleri de uzun süredir merakla beklenmekte.

The Mandalorian 2. Sezon

- Reklam -

Geçen hafta ikinci sezon için ilk görsellerin paylaşıldığı yapımın ilk fragmanı da bugün yayınlandı.

The Mandalorian 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yeni yayınlanan fragman ağırlıklı olarak dizinin başkarakteri Din Djarin’in Baby Yoda ile olan dinamiğine odaklanıyor ve 2. sezondaki görevlerinin ana hatlarını çiziyor. Mando’nun Baby Yoda’yı yuvasına ulaştırmak adına hâlâ bir arayışta olduğu gözüküyor. Jedi’lar ve Mandaloriler birbirlerine karşı birçok savaşta savaşan eski düşmanlar olduklarından, Mando’nun bir Jedi bulma görevi de oldukça zorlu geçecek gibi gözüküyor.

Star Wars Dizisi

- Reklam -

The Mandalorian’ın Star Wars zaman çizelgesindeki yeri göz önüne alındığında, Jedi’ların nadir bulunduğu bir dönem olduğu biliniyor. Yani ikilinin yolculuğunda kolay cevaplara yer yok. Görünüşe göre Din ve Bebek Yoda tüm galakside seyahat ediyor. Fragmanda Tatooine gezegeni de gösteriliyor. İkili ayrıca, Clone Wars ve Jedi: Fallen Order’da yer alan bir dünya olan ve Ilum’a benzeyen bir buz gezegenine de gidiyor. Bu dünya (Starkiller üssü haline gelir) Jedi Düzeni için çok önemliydi ve ışın kılıçları için kyber kristalleri bulmaya gittikleri yerdi. Bu bağlantılar göz önüne alındığında, Din’in oraya da bakması oldukça mantıklı bir hamle.

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers ve Giancarlo Esposito gibi isimlerin rol aldığı The Mandalorian 2. sezonu, 30 Ekim 2020 tarihinde Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak.

İkinci sezon için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? İlk sezon gibi iyi bir iş ortaya çıkacak mı dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


* Doom Patrol 3. Sezon Onayı Aldı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Yine heyecanlandırdı Mando. Küçük Jedimiz de acayip güldürdü ama. :joy:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Stratford: Shakespeare Eserleri Dizi

The Stratford: Shakespeare Eserleri Modern Dizi Uyarlaması ile Geliyor

Jake Gyllenhaal - Denis Villeneuve

Jake Gyllenhaal, Denis Villeneuve ile Bir Proje Üzerinde Çalışıyor