in

Colin Farrell’lı The Penguin Dizisi Resmi Olarak Duyuruldu: The Batman Evreni Genişliyor

Colin Farrell’lı The Penguin dizisi resmen geliyor. Matt Reeves’in The Batman evreni, yan yapımlarla genişlemeye devam ediyor.

The Penguin dizisi
- Reklam -
- Reklam -

The Penguin dizisi resmi olarak duyuruldu. The Batman’in beyaz perdedeki başarısından sonra HBO Max, Colin Farrell’ın boşrolünde yer aldığı dizi için resmi olarak yeşil ışık yaktı.

İzleyiciler ve eleştirmenler tarafından farklı yorumlar alan The Batman, yine de 2022 yılının en iddialı yapımları arasında çoktan kendisine yer buldu. Pandemi döneminde en iyi açılış yapan ikinci film olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Robert Pattinson ve Zoë Kravitz’in başrolünde yer aldığı film, Andy Serkis, Paul Dano ve Colin Farrell gibi ünlü isimleri de bünyesinde barındırıyor. Matt Reeves’in yönetmen koltuğunda yer aldığı yapım karakterlerin sahip olduğu derin arka plan ve hikâye örgüsüyle beğeni topladı.

Şimdi de HBO Max, Batman’in azılı düşmanları arasında yer alan suç dehası Oswald Cobblepot’un hikâyesini dizi olarak ekrana taşımaya karar verdi. Geçen aylarda dizinin geleceği neredeyse kesinleşmiş ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı. The Batman filminde Colin Farrell tarafından canlandırılan karakter, Gotham şehrinin yeraltı suç örgütleri konusunda izleyicilere daha detaylı bilgiler sunacak. Usta oyuncu Farrell verdiği röportajda dizi ve karakteri hakkında şunları söylüyor:

- Reklam -

“Matt Reeves’in kurduğu ‘The Batman’ dünyasını Oswald Cobblepot’un gözlerinden daha detaylı ve derinlikli görebileceğiz. Reeves’in Oswald karakterinin Penguen olma yolundaki karanlık yollardan yükselmesini anlatmasını dinlemek inanılmaz keyifli. Onun Gotham sokaklarına birazcık delilik ve kargaşa getirdiğini görmek iyi olacaktır.”

HBO Max Resmi Olarak The Penguin Dizisi Çalışmalarına Başlıyor

The Penguin Dizisi The Batman Colin Farrell

Colin Farell’ın başrolünde yer alacağı dizinin senaryosunu Lauren LeFranc yazacak. The Batman filminin yönetmeni Matt Reeves de Dylan Clark ile birlikte baş yapımcı olarak görev üstleniyor. LeFranc yeni dizi için şunları söyledi:

- Reklam -

“Batman’in uzun zamandır en büyük hayranlarından birisiyim ve Reeves’in filmi evrene başlamak için inanılmaz bir girişti. Karanlık Gotham şehrinde hikâyeyi devam ettirmek benim için büyük bir heyecan ve onurdur. Ayrıca içimdeki kötüyü çıkarmak için Oswald Cobblepot’un hikâyesinden daha iyi bir bahane bulabileceğimi sanmıyordum. Colin (Farrell), Matt (Reeves), Dylan (Clark), Warner (Bros) ve HBO Max ile çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Kara Şövalye’nin en büyük düşmanlarından birisi olan The Penguin daha öncesinde Burgess Meredith, Danny DeVito ve Robin Lord Tylor gibi isimlerce beyaz perdeye aktarılmıştı. Ünlü oyuncu Colin Farrell’ın The Penguin rolü ise oldukça beğenilmiş ve Matt Reeves aktörün ekranda muhteşem bir performans gösterdiğini belirtmişti.

Siz Colin Farrell’ın bir kez daha The Penguin rolünü oynaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bize iletebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Son ve İlk İnsanlar - Olaf Stapledon

Son ve İlk İnsanlar: Olaf Stapledon’dan Geleceğe İddialı Bir Öngörü

cormac mccarthy yeni kitaplari

Pulitzer Ödüllü Cormac McCarthy Yıllar Sonra Yeni Kitaplarıyla Geliyor