in ,

The Walking Dead 11. Sezon Fragmanı: Çıkış Tarihi Açıklandı

The Walking Dead 11. Sezon fragmanı yayınlandı. Yeni tanıtım videosu, çıkış tarihini ve aynı zamanda çizgi romanlardan tanınan bir ana karakterin gelişine dair ipuçları veriyor.

The Walking Dead 11. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead 11. sezon için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni tanıtım videosu aynı zamanda sevilen dizinin tam çıkış tarihini gösterdi.

AMC’nin zombi temalı ünlü yapımının 11. ve final sezonu yaklaşıyor. Yürüyen Ölüler 10. sezon, Koronavirüs kısıtlamalarının dizinin prodüksiyon takvimnde değişikliklere yol açması nedeniyle kesintiye uğramıştı. Sonunda 10. sezonun 6 bölümlük ikinci kısmı ile tamamlandı.

10. sezon için Covid-19 tedbirleri ile çekilen bu ekstra altı bölüm, ortalama The Walking Dead bölümlerine kıyasla daha küçük ölçekli kalıyordu. Hayranlar da bunun farkındaydılar. Ancak yine de bu altı bölüm, 11. sezon için birkaç şey ayarlamayı başardı.

- Reklam -

Dizinin son sezonunu izlemeyenler için buradan sonrası spoiler içerecektir.

Dizinin yayınlanan son bölümü, doğrudan Maggie ve Negan arasında olan bir yüzleşmeyi gösterdi. Maggie’nin diziye dönüşü, 17. bölümde The Reapers (orakçılar) adlı yeni kötü adamların gelişini de beraberinde getirdi. Bu arada 20. Bölüm, hayranlara uzun zamandır beklenen Commonwealth’i bir kez daha gösterdi. Hikâye, Princess’ın gizemli militarize grubun elindeki tutsaklığını konu alıyordu.

Şimdi de The Walking Dead 11. sezon için yayınlanan yeni kısa tanıtım fragmanında, Commonwealth’in gerçekten de final bölümlerinin önemli bir parçası olacağı görülüyor. Ayrıca daha önce mevsim duyurusu yapılan çıkış tarihi de artık tam olarak biliniyor. Yürüyen Ölüler final macerası 22 Ağustos 2021 tarihinde başlayacak.

- Reklam -

The Walking Dead 11. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Kısa tanıtım fragmanının belki de en önemli noktası, Walking Dead çizgi romanlarının hayranlarına tanıdık gelen önemli bir ana karakterin gelişini de göstermesi. Derin ve otoriter bir sese sahip bir adam tarafından yapılan seslendirmede, tamamı insansız bir dizi ortam gösteriliyor ve kesinlikle uğursuz bir hava yaratılıyor. Bu sesin gerçekten de, Yürüyen Ölüler çizgi roman karakteri Mercer’e ait olduğu tahmin ediliyor. Dizide karakteri canlandıracak oyuncunun ise Michael James Shaw olması bekleniyor.

Çizgi romanlarda Mercer, Princess ile ilişki geliştiren kendine özgü kırmızı zırhıyla tanınan bir Commonwealth askeri olarak tanınıyor. Yeni tanıtım klibinde de bir dolapta Mercer’in kırmızı zırhı asılı duruyor.

The Walking Dead 11. Sezon için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Loki 1. Sezon 1. Bölüm İncelemesi

Loki Dizisinden Yeni Bir Fragman Daha Yayınlandı

Salma Hayek Ridley Scott House of Gucci

Salma Hayek, Ridley Scott’ın Yeni Filmi House of Gucci Kadrosuna Katıldı