in

The Walking Dead 11. Sezon Yayın Tarihi Duyuruldu

The Walking Dead 11. sezon yayın tarihi belli oldu. AMC final sezonunun ne zaman başlayacağını yeni bölümlerden görüntülerle duyurdu.

The Walking Dead 11. Sezon ne zaman
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead 11. Sezon bu yaz yayınlanacak. AMC’nin sevilen dizisinden gelen kısa bir kliple birlikte son yolculuğun ne zaman başlayacağı açıklandı.

The Walking Dead Koronavirüs salgınından en tuhaf şekilde etkilenen dizilerden birisi. Salgın başlamadan önceki planlara göre 10. sezon 16 bölümden oluşacaktı ve senaristler yakın gelecekte final planı olmadığını belirtmişti.

İlerleyen aylarda önce 10. sezon final bölümünün özel bir bölüm olarak ayrıca yayınlanacağı açıklandı. Sonrasındaysa sezona 6 ekstra bölüm geleceği duyuruldu. En son da, 22 bölümlük 11. sezon ile The Walking Dead’in final yapacağı belirtildi.

- Reklam -

10. sezonun orijinal finali geçen ekim ayında yayınlandı ve şimdi ekstra bölümlerin yayını da başladı. 17. bölüm Home Sweet Home bittikten sonra da, 11. sezon için ilk klip ve yayın zamanı duyuruldu.

The Walking Dead 11. Sezon Duyuru Fragmanı | İZLE

The Walking Dead 11. Sezon çekimlerine şubat ayında başlanmışsa da, yayın tarihinin bu kadar erken olması beklenmiyordu. Daha önce sadece 2021 olarak açıklanmıştı ve 10. sezonun nisanda biteceği düşünülünce önceki sezonlar gibi ekimde yayınlanacağı bekleniyordu. Bu kliple birlikte haziran-ağustos ayları arasında bir yerde The Walking Dead 11. sezon yayını başlayacağı kesinleşmiş oldu.

- Reklam -

Klibin paylaşıldığı Tweet’in açıklama sözleriyse The Walking Dead çizgi romanı okurları için heyecanlanma sebebi. Yeni Dünya Düzeni, çizgi romanlarda karakterlerimizin uzun yolculuklarının sonuna geldiklerini belli eden kelimelerdi.

22 bölümlük 11. sezonun ne getireceği henüz belli olmasa da The Walking Dead evreni için son hiç de yakın değil. Fear The Walking Dead’in yedinci ve  The Walking Dead: World Beyond’un bu sene yayınlanacak ikinci ve final sezonu hâlâ önümüzde. Ana dizinin sevilen karakterlerinden Carol ve Daryl’e odaklanacak üçüncü bir dizinin de çalışmaları devam ediyor. Ayrıca, belki de hepsinden önemlisi Şerif Rick Grimes’a odaklanacak filmler geliştirme sürecinde.

Çizgi romanların Yeni Dünya Düzeni arkından sonra bittiğini hatırlarsak, bu aşamadan sonra evrenin geleceğinde ne olacağı neredeyse herkes için bir gizem.

Robert Kirkman ve AMC yazarlarının hazırlayacağı yeni hikâyeler için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akahige Akahige dedi ki:

    Diziyi izleyen var mı? Sormak istediklerim var da.

  2. Avatar for sibequ sibequ dedi ki:

    Ben izliyorum ama fazla fanatiği değilim. Yani yüzeysel sorunu cevaplayabilirim :slight_smile:

  3. Avatar for Akahige Akahige dedi ki:

    Çizgi romanı sonuna kadar okudum önceden belirteyim. 7. Sezon yeni çıkarken ilk 4 sezonu izlemiş 5. sezonu izlerken sıkılıp bırakmıştım.

    Fısıldayanlar arcı bitti mi? Çizgi romanda bu arcın en kilit karakteri Carl’dı dizide onsuz nasıl yaptılar? Rick olmadan işlenmesi çok zor bir arc, nasıl işlediler? Arc bittiyse Michonne öldü mü? Arc bittiyse Commonwhealth arcı başladı mı? Commonwhealth düzgün işlenecekse izlemeyi düşünebilirim çünkü. Michonne öldüyse Commonwhealth arcı nasıl işlenecek? O arcın da en kritik karakteri Michonne çünkü?

    Biraz fazla soru oldu sorun olmaz umarım :slightly_smiling_face:

  4. Avatar for sibequ sibequ dedi ki:

    Fazla ayrıntı vermeden anlatayım :slight_smile:
    heyecanı kaçmasın izlerken

    Fısıldıyanlar konusu son sezon olan 10. Sezonda bitti. Carl dizide fısıldayanlar konusunda kilit değildi. Benimde sevdiğim bi karakter değildi iyiki de çıkarttılar diziden. Kız kardeşi diziye sevimli cesur hava katıyor. Dizide Rick olmaması karakterler arası fikir ayrılığına neden oldu Rick dizide temel bi karakter fakat Michonne yerini bir nebzede olsa doldurdu sayılır. Michonne ölmedi. Commonwhealt erc sezon finalinde kendini gösterdi ama sadece gösterdi :slight_smile:
    Commonwhealt ı nasıl işlerler emin değilim fakat twd bana her zaman sezon başlangıcı az sıkıcı-hoş ortaları sıkıcı sonlara doğru ve sonları baya zevk veren bir dizi. Dediğim gibi bana öyle geliyor fakat önümüzdeki sezon baya sağlam olacağını düşünüyorum

  5. Avatar for Akahige Akahige dedi ki:

    Siz çizgi romanı okudunuz mu? İlk beş sezon için konuşursam çizgi roman kesinlikle üstün çünkü. Kesinlikle öneririm.

    Lydia dizide var mıydı peki? Varsa Carl olmadan hikayesi pek bir şey ifade etmez çünkü. Çizgi romanda çok iyi yazılmış olan bazı karakterler oyuncu beğenilmediği için dizide öldürülüyor. En net örneği çizgi romanda favori karakterim olan Andrea’nın dizide henüz 3. sezondan ölmesi herhalde. Carl’dı sevmemeniz bundandır herhalde.
    Fısıldadayanlar arcının finalinde önemli bir karakter öldü mü peki? Michonne diye tahmin etmiştim ama o değilmiş anlaşılan. En mantıklısı o olurdu. Belki Carol da olabilir. Veya çizgi romanda olmayan Daryl’dan kurtulmuş olabilirler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Deep Nostalgia Deepfake

Deepfake ile Ölü İnsanların Fotoğrafları Canlandırıldı

Jupiter’s Legacy tanıtım fragmanı

Jüpiter’in Mirası: Netflix’in Yeni Çizgi Roman Uyarlamasına İlk Bakış