in

The Walking Dead: Rick Grimes Filmi Koronavirüsü Fırsata Çevirdi

The Walking Dead evreninde geçecek olan Rick Grimes filmi hakkında açıklamalar var. Koronavirüs salgını sırasında kazanılan zamanda proje daha iyi hale getirildi.

The Walking Dead Rick Grimes Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip ve yıllardır ilgiyle izlenen The Walking Dead serisinin Rick Grimes karakterine yoğunlaşacak filminin yapım aşaması, Koronavirüs salgını sebebiyle durdurulmuştu. Seyirci, Andrew Lincoln tarafından canlandırılan Rick Grimes’ın hikâyesini merakla beklerken yapımcı David Alpert’tan bazı açıklamalar geldi. Alpert, filmin “bomba gibi” geleceğini söylüyor.

Film, Walking Dead serisinin içerik şefliğini yürüten Scott Gimple tarafından 2018’de Lincoln’ün AMC’den ayrılmasının hemen ardından duyurulmuştu. Ayrıca, bu yapımın bir üçlemenin başlangıcı olacağı da belirtilmişti. Şimdiye kadar paylaşılan bilgilere göre filmde askeri helikopter tarafından götürülen Anne ve Rick’e neler olduğu anlatılacak. Skybound Entertainment yetkililerinden David Alpert, konuyla alakalı olarak şunları söyledi:

“Bomba gibi geliyoruz. Şimdilik sadece beklememiz gereken aşamadayız. Büyük bir şey planlıyoruz, bu yüzden bilgileri sizinle paylaşamayız. Çekimlere dönüp her şeye başlamak için çok heyecanlıyız. Elimizde gerçekten heyecan verici, gerçekten eşsiz, gerçekten farklı bir şey var ve bunun için sabırsızlanıyoruz. Güvenli zaman gelene kadar beklemeliyiz.”

- Reklam -

The Walking Dead Evreninde Geçecek Olan Rick Grimes Filmi Hakkında Yeni Detaylar Yolda

Ayrıca, Skybound Entertainment’tın kurucu ortaklarından ve orijinal çizgi roman serisinin de yaratıcısı olan Robert Kirkman, Koronavirüs sürecinin Rick Grimes filmi için büyük fayda sağlayacağını iddia ediyor.

“Perde arkasında birçok şey oluyor. İnsanların, hiçbir şey yapmadan salgının geçmesini beklediğimizi düşünmesini istemiyorum. Salgın sürecinin, filmleri çok daha iyi hale getireceğini düşünüyorum. Rick Grimes filmi de iyi olacak projeler arasında. Çünkü proje üzerinde çalışmak ve harika olduğundan emin olmak için çok zamanımız oldu. Ortalık biraz daha sakinleştiğinde yeni detaylar duyacaksınız.”

The Walking Dead Rick Grimes Filmi

- Reklam -

Temmuz 2019’da gerçekleşen San Diego Comic-Con’da gösterilen bir tanıtıma göre Rick ve Anne, Philadelphia’ya gitmiş gibi görünüyordu. Bu yer, The Walking Dead evreninde henüz keşfedilmemiş bir bölge. 10. sezonda Michonne, Rick’in hayatta olduğuna dair bazı ipuçlarına ulaştığında bir kurtarma görevi için Virginia’dan ayrılmıştı. Tabii 10. sezonun finalinin de salgın sebebiyle ertelendiğini hatırlatalım. Sezon finalini muhtemelen 2020’nin sonlarında göreceğiz.

The Walking Dead’in Rick Grimes karakterinin hikâyesini anlatacak olan filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Onca sezonda anlatılan bu kadar hikâyenin ardından, ekip gerçekten de seyircinin takdirini toplayacak fikirler bulmuş olabilir mi? Çeşitli teorilere de konu alan karakter hakkındaki düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* The Walking Dead Evreninde Zombi Virüsünün Kaynağı Belli Oldu

Kaynak: Comic Book

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for yazarcerenoktay yazarcerenoktay dedi ki:

    Ben 7. sezona yeni geçtim. En sevdiğim karakterlerden ikisi ölünce Rick’e çok kızdım. Resmen adam psikolojik bunalıma girmiş gibiydi. Hiçbir şey demedi bile. Artık korktu mı yoksa başka bir şey mi oldu bilmiyorum.

    O an Rick’ten soğudum desem doğruyu söylemiş olurum.

    Bakalım filmi söylendiği gibi başarılı olacak mı? Merakla bekliyorum. Herhalde en erkek 2022 yılında vizyona girer.

  2. Avatar for Nedim Nedim dedi ki:

    Diziyi başından beri seyreden biri olarak… ara ara tempo düşse de çok keyif alarak izliyorum Walking Dead’i. Rick’in ayrılması, hızlı bir zaman atlaması biraz sıkıcı olsa da çabuk toparladilar konuları (bir prodüktör değişimi de oldu o aralar yanılmıyorsam) ve harika bir 10. sezon izledik bu yıl. Hem sezon sonunu ama daha çok Rick filmini sabırsızlıkla bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Antik Polinezyalılar - Amerika Yerlileri

Antik Polinezyalılar ve Amerika Yerlileri İlk Teması Herkesten Önce Kurmuş

tenet incelemesi

Tenet Filmi Süresiz Olarak Ertelendi