in

The Walking Dead: World Beyond Karakterleri Yeni Dizide Boy Gösterebilir

The Walking Dead: World Beyond karakterlerini, yeni duyurulan Tales of The Walking Dead dizisinde de görebiliriz.

The Walking Dead: World Beyond İnceleme
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: World Beyond dizisi başlayalı çok olmadan karakterlerin geleceği konuşulmaya başlandı. 2 sezon sürmesi planlanan World Beyond sonrası dizide tanıdığımız isimleri yeni yan dizi Tales of The Walking Dead yapımında da görme ihtimalimiz ortaya çıktı.

World Beyond, zombi kıyameti sonrasındaki dünyada büyüyen ilk neslin hikâyesini konu alıyor. Walking Dead evrenindeki üçüncü dizi olan World Beyond’u diğer iki yapımdan ayıran en önemli tarafı ise finalinin çoktan hazırlanmış olması. World Beyond dizisine 2 sezondan oluşacak 20 bölüm sonrası veda edeceğiz.

Dizi Civil Republic grubunu ilk kez göreceğimizin sinyallerini vermesi yüzünden evrende önemli bir yere sahip. Ana diziyi izleyenler Rick Grimes’ı ölümün kıyısından kurtaran ekibi hatırlayacaktır. Dizinin senaristlerinin finalin büyük olacağını duyurmasından sonra iki yıldır evrenden uzak kalan Şerif Grimes’ın World Beyond’un finaliyle geri dönmesi bekleniyor.

- Reklam -

World Beyond’un ana konusuysa bir grup gencin zombilerle kaynayan alanlardan geçip bir mesaj iletmesini barındırıyor. Hem reyting hem de puan bakımından Yürüyen Ölüler evreninin en zayıf halkası olsa da dizinin iptal edilmesi veya unutulması planlar dışında gözüküyor.

Dizinin genel yönetmeni Matt Negretenin karakterleri için dizi sona erdikten sonra da planları var:

“Şu an planımız iki yıllık bir dizi yönünde. Senaryomuzu da buna uygun şekilde yazıyoruz. AMC’nin planları değişecek olursa ona da uyarım. Bu karakterleri iki sezondan çok daha uzun süre yazabilecek gibi hissediyorum. Değişiklik olmazsa da izleyiciler 2. sezonun sonundan memnun ayrılacaklardır. Karakterlerin Tales of the Walking Dead yapımında görünme ihtimali de var tabii ki. Belki geçmişlerinde belki de geleceklerinde geçen hikâyeler anlatabiliriz. Her şey ihtimaller dahilinde.”

The Walking Dead Evreni Genişlemeyi Sürdürüyor

AMC, ana dizinin bir sezon sonra final yapacağını duyurduysa da, kanalın Walking Dead evrenini sona erdirmek gibi bir niyeti henüz yok.

- Reklam -

Carol ve Daryl’e odaklı ve antoloji türünde iki yan yapım geliştirilme aşamasında. Antoloji dizisi Tales of the Walking Dead için ise evrenin 10 yıllık geçmişinden herhangi bir karakteri, yeniden görebileceğimiz bilgisi paylaşıldı.

Walking Dead World Beyond karakterleri yeni dizi

Glenn, Carl ve Abraham gibi ana diziden sevdiğimiz, doymadan ayrıldığımız karakterleri görmek tabii ki güzel olacaktır fakat World Beyond’un genç karakterleri için aynılarını söyleyebilir miyiz? Bu yorumda bulunmak için henüz çok erken.

Peki sizin Tales of the Walking Dead dizisinde görmek istediğiniz karakterler, hikâyeler neler? World Beyond beklediğiniz gibi gidiyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Prison Break 6. sezon Michael Scofield Wentworth Miller

Prison Break 6. Sezon Gelirse Michael Scofield Yer Almayacak

7. Koğuştaki Mucize - Türkiye Oscar Adayı

7. Koğuştaki Mucize Filmi Türkiye’nin Oscar Adayı Oldu