in

“Wednesday” Dizisi Amazon’a Geçiyor İddialarına Netflix’ten Yalanlama

Wednesday dizisi, 2. sezon ile birlikte platform değiştirebilir iddiaları Netflix tarafından yalanlandı. Popüler yapımın Amazon’a geçebileceği öne sürülmüştü.

Wednesday Dizisi Amazon İddiaları
- Reklam -
- Reklam -

Wednesday dizisi kısa süre içerisinde Netflix’in en popüler dizilerinden birisi oldu. Henüz yeni sezon onayı resmi olarak duyurulmayan yapım için ise beklenmedik bir iddia ortaya atıldı. Dizinin yeni sezonda platformdan ayrılarak Amazon Prime Video’ya geçeceği öne sürüldü. Ancak daha sonra bu haber Netflix sözcüsü tarafından yalanlandı.

Başrolünde Jenna Ortega’nın yer aldığı, yönetmenleri arasında Tim Burton’ın da bulunduğu Netflix dizisi 2023’ün en ses getiren yapımlarından birisi oldu. Toplam izlenme süresinde 1 milyar saati aşan 8 bölümlük dizinin yeni sezon onayına ise kesin gözle bakılıyor.

Ancak hem Netflix’in diziye bir türlü yeşil ışık yakmaması hem de dizinin yapımcı firması MGM’in geçen yıl Amazon’a satılmış olması, bazı soru işaretleri beraberinde getirdi. The Independent tarafından yayınlanan haberde, Wednesday’in yeni sezonda Amazon’un dijital platformu Prime Video’ya geçeceği öne sürüldü.

- Reklam -

Wednesday Dizisi Amazon İddiaları Netflix

Amazon, çatısı altında James Bond, Stargate, RoboCop, Pink Panther ve Rocky gibi birçok dev markayı bulunduran Metro-Goldwyn-Mayer stüdyosunu geçen yıl 8.45 milyar dolara bünyesine katmıştı. Wednesday dizisi de el değiştiren MGM imzasını taşıyordu.

Wednesday Dizisi Netflix ile Yola Devam Edecek

The Independent, Amazon’un bütün MGM yapımlarını aynı çatı altında Prime Video’da toplayabileceğini işaret etmişti. Ancak bu iddia kısa süre içerisinde Netflix cephesinden gelen açıklamayla çürütüldü.

Daily Mail’a konuşan Netflix temsilcisi, MGM’in satın alınmasının mevcut anlaşmaları etkilemediğini ve yapım şirketinin farklı yayın servisleriyle çalışmaya devam edeceğini aktardı.

The Addams Family serisinin spin-off yapımı olarak yaratılan Wednesday’in yeni sezonuyla önümüzdeki dönemlerde Netflix’te olması bekleniyor.

- Reklam -

Wednesday Enid İlişki

Smallville ile de tanınan Alfred Gough ve Miles Millar tarafından yaratılan dizi için yapım ekibi, yeni sezonda karakterlere dair daha fazla keşif yapılacağını ifade etmişlerdi.

İlk sezonda dizinin oyuncu kadrosunda Jenna Ortega’ya Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Joy Sunday, Emma Myers ve Moosa Mostafa gibi isimler eşlik etmişti.

Siz dizinin yayınlandığı mevcut platformu nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Independent, Daily Mail

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Üvey - Okan Çil | Tadımlık Ön Okuma

Okan Çil’in Yeni Romanı “Üvey”den Tadımlık Bölüm

The Consultant Fragmanı - Amazon Prime Video

Oscar Ödüllü Christoph Waltz’ın Başrolünde Olduğu “The Consultant” Dizisinden Fragman