in

Sezgin Irmak’ın Kara Kapan Kitabı Raflarda

Aynı zamanda oyunculuğuyla da tanınan yazar Sezgin Irmak’ın gerilim yüklü yeni kitabı Kara Kapan, raflardaki yerini aldı.

Sezgin Irmak Kara Kapan
- Reklam -
- Reklam -

7 yıl boyunca ulusal medyada gazetecilik yapan ve Zehr-i Bal kitabıyla tanınan yazar Sezgin Irmak, yine bol maceralı bir kitapla karşımızda. Akıl oyunlarıyla dolu yeni romanın adı da Kara Kapan olarak duyuruldu.

Yazar hem oyuncu ve tiyatrocu kimliğiyle, hem de Kültür Sanat isimli dergiye yaptığı yayın yönetmenliğiyle tanınıyor. Raflara yeni gelen Kara Kapan kitabı da psikolojik gerilim türünde.

Kara Kapan’ın Netflix Filmi Olması İçin Görüşmeler Sürüyor

Romanın başkahramanı Kenan, ailesini kaybeder. Ve ardından ailesinin ölümüne yol açan kişilerden intikam almak ister. Fakat bu işi doğru bir şekilde yapması gerekmektedir, çünkü atacağı her bir yanlış adım, kendi acılı ölümüne sebebiyet verecektir. Öncelikle organ mafyasının bulunduğu yere girmek için orada kendisine verilen ilaçları etkisiz hale getirmesi gerekir. Bunun için gerekli hazırlıklarını yapar. Fakat geliştirdiği plan doğrultusunda hareket ederken evdeki hesabı çarşıya pek de uymaz.

- Reklam -

Öncelikle ilaçlarını kaybeder. Ve bilincinde bazı sorularla birlikte kara kapanda kısılı kalır. Üstelik istemediği halde bazı sırlarını birileriyle paylaşır. Paylaştığı bu bilgileri kime verdiğini de hatırlamadığı için etrafındaki hiç kimseye güvenemez.

Portakal Kitap etiketiyle raflardaki yerini alan kitap 224 sayfadan oluşuyor. Editörlüğünü Rukiye Şahin’in yaptığı kitabın kapak tasarımı ise yine yazarın kendisine ait. Eseri internet üzerinden ve kitapçılardan temin etmeniz mümkün.

Son olarak şu anda kitabın Netflix filmi olması yolunda görüşmelerin sürdüğü de belirtiliyor.

- Reklam -

Kitapla ilgili hazırlanan tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

YouTube video


* Stephen Crane’in Novellası Canavar Raflarda

* Hapishanelerdeki Keyfi Kitap Yasakları Eleştiriliyor

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gen

Gen Hareketlerini Görüntüleyen Ultrason Sistemi Geliştirildi

Sihirli Mantar

Sihirli Mantar Araştırma Merkezi Jamaika’da Kuruluyor