in

Crysis 4 Resmi Olarak Duyuruldu: Ünlü Oyun Serisi Maceraya Devam Ediyor

Crysis 4 kısa bir tanıtım videosu eşliğinde resmi olarak duyuruldu. Crytek’in sevilen macera oyunu, devam yapımı için geri sayıma başladı.

Crysis 4
- Reklam -
- Reklam -

Crysis 4 resmi olarak açıklandı. Üretici firma Crytek, oyun dünyasının yaklaşık 10 yıldır merakla beklediği devam oyununu kısa bir tanıtım videosu eşliğinde duyurdu. Yeni oyunun tanıtımında “Maceraya katıl. Kahraman ol” ifadeleri yer aldı.

Crysis, 2007 yılında ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana isminden övgüyle söz ettirmeyi başarmıştı. Yapım sadece hikâyesi ile değil aynı zamanda teknik donanım konusunda da oldukça yenilikçi bir tutum sergilemişti. Crysis üçlemesinden uzun bir süre sonra firma sessizliğini bozdu ve dördüncü oyunun yolda olduğu bilgisini duyurdu. Tanıtım videosu, dördüncü oyunun geleceğini doğrulamak dışında pek bilgi vermedi. Henüz geliştirme aşamasında olan oyunun ismi ve detaylı bilgileri de paylaşıma açılmadı.

Crysis 4 oyununun yolda olduğu haberi Crytek’in resmi açıklamasından önce Çin tabanlı bir sosyal medya platformu üzerinden sızdırılmıştı. Dolayısıyla henüz geliştirme aşamasının erken safhalarında olan oyunun duyuru tarihi de erkene alınmış oldu. Yapımcılar ise sızıntıya dair herhangi bir açıklama yapmadı.

- Reklam -

Crysis 4 Resmi Duyuru Videosu Paylaşıldı

YouTube video

Crytek firmasının yöneticisi Avni Yerli paylaştığı blog yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Evet, sonunda doğrulayabilirim, yeni Crysis oyunu geliyor! Bu haberi sizinle paylaşmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyız. Ayrıca gelecekte açıklayacağımız yeni haberler için sabırsızlanıyoruz.”

“Oyunun şu anda geliştirme sürecinin başlarında olduğunu söylemem gerekiyor. Fakat geleceğe dair oldukça heyecanlı olduğumuzu ve topluluğumuzu dinlendiğimizi belirtmek isterim. Crytek’in topluluğu ile birlikte çalıştığını gururlu bir geçmişi var. Crysis serisi de bir çok kişinin hayatında önemli yer tutan ve çoğu oyuncunun beğenisini kazana bir seri oldu. Bu oyunlar sayesinde sektörde yer alan birçok kişi var. Bu sebeple yeni oyunun beklentilerinizi karşılaması için uğraşıyoruz. Sosyal medya hesapları üzerinden yeni haberlerimizi takip etmeyi ihmal etmeyin.”

Crysis 4 oyun

- Reklam -

Crysis 4 Oyununun Çıkış Tarihi Henüz Belli Değil

Crytek geçen günlerde Crysis Remastered versiyonları ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bekleneni pek vermese bile Crysis serisini güncellenmiş şekilde yeniden oynamak oyuncular için nostaljik bir deneyim olmuştu.

Crysis 4 oyunun ise oyuncularla ne zaman buluşacağı henüz kesinlik kazanmadı. Yapılan en iyimser tahminler ise 2023 yılının yaz mevsimini işaret ediyor.

Siz Crysis 4 hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Euro Gamer

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

çin fight club final sahne sansür

Çin, Fight Club’ın Meşhur Finalini ‘Baştan Yazmış’: Kült Filme Getirilen Alternatif Son Tepki Topladı

Disney Plus Türkiye çıkış tarihi

Disney Plus Türkiye Çıkış Tarihi Açıklandı: Beklenen Yayın Servisinden Sevindirici Haber