in

Andrew Garfield: “Gelecekte Spider-Man Rolüne Açığım”

Andrew Garfield yeniden Spider-Man olmak istiyor. Ünlü oyuncu No Way Home sonrası ilk defa konuştu ve Örümcek Adam kostümünü tekrar giymeye sıcak baktığını söyledi.

Andrew Garfield Spider-Man Örümcek Adam
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: No Way Home sonrası ilk defa karakteriyle ilgili konuşan Andrew Garfield, Örümcek Adam olarak geri gelmek isteyip istemediğiyle ilgili soruya cevap verdi. Başarılı oyuncu Peter Parker’ın hikâyesini devam ettirebilmek için kostümü tekrar giymek konusuna sıcak bakıyor.

Geçen yılın merakla beklenen ve gişe rekorları kıran filmi Spider-Man: No Way Home sonrasında ilk defa konuşan Andrew Garfield gelecekte bir kez daha Peter Parker rolünü oynamaya açık olduğunu dile getirdi. Variety’ye konuşan aktör, şunları söyledi:

“Yani evet, eğer doğru hissettirirse böyle bir şeye açığım. Peter ve Örümcek Adam, bu karakterler tamamen insanlığa iyiliği anlatmak, doğru olanı yapmak ve bunun gibi şeyler konusunda örnek oluyor. [Peter] Queens’ten, çalışan kesimin içinden gelen, çabalamanın ve kaybın ne olduğunu bilen gerçekten empati kurabileceğiniz bir kişi. Eğer imkân olursa ve Peter Parker’ın daha fazla hikâyesini anlatmak istenirse, onun bu ahlaki değerlerini ödünç almaya çalışırdım. Kendimden emin ve güvenimin yüksek olması gerekirdi.”

- Reklam -

Ayrıca ünlü oyuncu No Way Home yapımının The Amazing Spider-Man ile bağlantısını açıklayarak karakterinin Gwen Stacy’yi kurtaramamasının kendisini hâlâ nasıl etkilediğine vurgu yaptı. Böylece son savaşında filmin gidişatını değiştiren olayların arkasındaki bağlara dikkat çekti.

2012 yılında Sam Raimi’nin gerçekleşmemiş Spider-Man 4 yapımının yerine Toby Maguire’dan kalan Spider-Man kostümünü Andrew Garfield giymiş ve The Amazing Spider-Man olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Fakat devam filminden sonra Sony ve Marvel Studios, Peter Parker’ın hikâyesini Marvel Sinematik Evreni’ne dahil ederek Tom Holland ile farklı bir açıdan tekrar ele almıştı.

Andrew Garfield Morbius Filminde Spider-Man Olarak Yer Alabilir mi?

Andrew Garfield Spider-Man Morbius

- Reklam -

Spider-Man: No Way Home sonrası merakla beklenen bir diğer yapımı ise Morbius’tu. Jared Leto’nun başrolünde yer aldığı yapımın vizyon tarihi yeniden ertelendi. Son olarak Ocak 2022’de izleyicilerle buluşacağı söylenen filmin yeni vizyon tarihi 1 Nisan 2022 olarak açıklandı. Söz konusu ertelemenin Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok’un popülerliğinin hâlâ devam ettiği bir dönemde film gişesine zarar vermemesi adına yapıldığı söylense de, hayranlar bu ertelemenin Andrew Garfield’ın filme eklenmesi için yapıldığını düşünüyor.

Morbius filminin ikinci fragmanında Jared Leto’nun karakteri bir sahnede üzerinde “Katil” yazısı bulunan Örümcek Adam’ın resminin önünden geçerken görülüyordu. Bazı teorilere göre bu resim Tobey Maguire’nin karakterinden ziyade Andrew Garfield’ın kostümüne benziyor. Dolayısıyla hayranlara göre Sony ve Marvel yeni bir cross-over film ile karşımıza çıkacak. Morbius yapımının ertelenmesi ve Andrew Garfield’ın bu açıklamasından sonra hayranların beklentisi yükselmiş durumda.

Siz Andrew Garfield’ın Örümcek-Adam’ı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Morbius filmi sonrası The Amazing Spider-Man 3 gerçek olabilir mi? Teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kaşık Bükenler - Daryl Gregory

Daryl Gregory’nin Nebula Finalisti “Kaşık Bükenler” Romanı Türkçede

Zaman Çarkı 1. Sezon İncelemesi

Zaman Çarkı 1. Sezon İncelemesi: Hayal Kırıklıklarından Bir Demet