in

Armie Hammer, Cinsel Saldırı ve Yamyamlık İddiaları Hakkında Sessizliğini Bozdu: “Bencildim, İnsanları Kullandım…”

Armie Hammer, iki yıllık sessizliğini bozdu. Cinsel saldırı ve yamyamlık ile suçlanan Hollywood oyuncusu, uzun süren sessizliğinin ardından ilk röportajını verdi.

Armie Hammer 2 Yıllık Sessizliğini Bozdu
- Reklam -
- Reklam -

Armie Hammer, iki yıl sonra verdiği ilk röportajda cinsel saldırı ve yamyamlık iddialarına dair sessizliğini bozdu.

Oyuncu Armie Hammer, iki yıldır ilk kez sessizliğini bozdu ve kendisine yöneltilen birçok iddiayı ele aldı. İlk oyunculuk rolü 2005’te Arrested Development’ta olan Hammer, 2021’e kadar uzanan uzun yıllar üretken bir aktör ve sevilen bir oyuncuyu. Özellikle 2008’de çıkan Call Me By Your Name filmiyle adını geniş kitlelere duyurdu. Ancak 2021 yılının ocak ayında, Hammer aleyhine sosyal medyaya gönderilen aktörden bir dizi tuhaf mesaj içeren ekran görüntüleri de dahil olmak üzere birçok farklı iddia ortaya atıldı. O zamandan beri Armie Hammer’ı taciz ve cinsel istismar ile suçlayan çok sayıda kadın ortaya çıktı. Oyuncu başlangıçta iddiaları reddetti, ancak ajansı ile yollarını ayırmak zorunda kalınca gerçek olduğu ortaya çıktı.

Tüm bu süreç boyunca sessiz kalan eski Hollywood yıldızı, Air Mail’e verdiği bir röportajda kendisine yöneltilen cinsel saldırı ve yamyamlık iddialarına ilişkin ilk kez konuştu. Röportajda Hammer, 13 yaşındayken genç bir papaz tarafından cinsel istismara uğradığını ve ilk iddiaların gelmesinin ardından okyanusa yüzerek kendini öldürmeye çalıştığını söyledi. Oyuncu, çocuklarını onsuz geride bırakmamak için nihayetinde buna karardan vazgeçtiğini iddia etti.

- Reklam -

Armie Hammer 2 Yıllık Sessizliğini Bozdu

Armie Hammer, Papaz Tarafından 13 Yaşında Tacize Uğramanın Üzerinde Bıraktığı Etkilerden Bahsetti

Oyunculuktan ayrıldığından beri Cayman Adaları’nda emlak komisyonculuğu yaparak yeni bir kariyere başlayan Hammer şunları söyledi:

“Bu olayın bende bıraktığı şey, cinselliği tamamen kontrolüm dışında bir şekilde hayatıma sokmasıydı. Bu durumda güçsüzdüm. Bana destek çıkan hiç kimse olmadı. Cinsellik, kontrolümün olmadığı korkunç bir şekilde bana tanıtıldı. Daha sonra da cinsel hayatımda kontrolü elimde tutmaya çalıştım.”

Duygusal olarak o kadınları taciz ettiğini itiraf eden Hammer, buna karşın hiçbirine fiziki bir müdahalede bulunmadığını ve kimseye tecavüz etmediğini de sözlerine ekledi.

“Ben bencildim, insanları, bana kendimi daha iyi hissettirmeleri için kullanıyordum ve sonra her şey bittiğinde yoluma devam ediyordum. Şimdi daha sağlıklı, mutlu ve dengeli bir insanım.”

Armie Hammer röportaj verdi cinsel taciz iddiaları hakkında konuştu

- Reklam -

2021’in başında ortaya çıkan iddialar sonucunda Hammer’ın rol alacağı birçok proje iptal edildi. Ancak söz konusu iddialar öncesinde çekilmiş olan Death on the Nile filmini de bu nedenle zor bir durumda bıraktı. Film vizyona girdiğinde orta halli eleştiriler aldı ama yoğun bir şekilde öne çıkan Hammer eleştirisi vardı.

Oyuncunun Ocak 2021’den bu yana yer aldığı diğer tek film ise Crisis. Şubat 2021’de vizyona giren filmde Hammer, Garry Oldman ve Evangeline Lilly rol aldı.

Armie Hammer, Robert Downey Jr.’a Olduğu Gibi Toplumun Kendisine Bir Şans Daha Vermesini İstiyor

İddialardan bu yana Hammer ailesinin yolsuzluğuna ve tartışmalı tarihine giren ve oyuncunun eski sevgililerinin ifadelerini içeren House of Hammer adlı bir mini dizi Discovery+’ta yayınlandı. Son iki yılda Hammer kamuoyunda düşük bir profil tuttu.

Verdiği röportajda suçlu olmadığını ileri süren oyuncu, akıl hocası olan ve geçmişte kendisi de kötü alışkanlıkları nedeniyle zor dönemler geçiren Robert Downey Jr.’a olduğu gibi toplumun kendisine de bir şans daha vermesini talep ediyor.

Armie Hammer cinsel taciz iddiaları hakkında konuştu

Armie Hammer’ın yeni açıklamaları konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce aktör söylediklerinde samimi mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Yahoo

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şiddetin Tarihi - Edouard Louis

“Eddy’nin Sonu” Kitabının Yazarı Edouard Louis’den “Şiddetin Tarihi”

Jüpiter Yeni Keşfedilen Uydular

Jüpiter’in Yörüngesinde 12 Yeni Uydu Keşfedildi: Toplam Uydu Sayısı 92’yi Bulan Gezegen, Satürn’ü Geride Bıraktı