in

Avatar 2 Filminin Kötü Adamı Serinin Devamı Hakkında Konuştu

Avatar filminde Miles Quaritch’i canlandıran aktör Stephen Lang, serinin yeni yapımlarına dair açıklamalarda bulundu.

avatar 2 stephen lang
- Reklam -
- Reklam -

2009 yılında dünya sineması James Cameron imzalı Avatar filmiyle tanıştı. Bilimkurgu türündeki film, bizi uzayın derinliklerinde, Navi halkının yaşadığı gezegene konuk ediyordu. Yapım hem yeni nesil 3 boyutlu sinema filmlerinin öncüsü olması hem de dev prodüksiyonuyla büyük yankı uyandırdı. Avatar’ın hasılat rekoru, 10 yıl boyunca kırılamadı.

Bu sene Avengers: Endgame filminin vizyona girmesiyle işler değişti. Endgame, 2 milyar 797 milyon 800 bin 564 dolar’lık gişe hasılatıyla Avatar’ı gerisinde bırakmayı başardı. Avatar ise 2 milyar 789 milyon 958 bin 507 dolarda kaldı.

Şimdiyse Cameron, bıraktığı tacı geri almaya geliyor. Öyle ki ünlü yönetmen şimdiden iddialı açıklamalara başladı bile. Avatar 2’nun, Endgame’i gişede kesinlikle geçeceğini ifade eden Cameron, filminin reklamına şimdiden başlamış gibi görünüyor.

- Reklam -

Avatar 2 ve 3’ün çekimlerinin tamamlanmasının ardından, film serisine dair yeni haberler yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Geçen haftalarda bir set fotoğrafıyla karşılaşmıştık. Şimdi de ilk filmde de kötü adam rolüyle karşımıza çıkan Stephen Lang’in bazı açıklamaları var.

Avatar Serisinin Devam Edeceği İlk Filmden Belliymiş

Avatar’da Miles Quaritch karakterini canlandıran Lang, serinin geleceğine dair konuştu.

“Jim, bana yıllar önce Avatar çekimleri devam ederken Quaritch’in bir geleceği olacağını söylemişti. O zamanlar bunu pek ciddiye almadım. Çünkü bir içki masasındaydık. Film vizyona girdikten sonra Albay’ın geri döneceğini tekrar söyledi. Onu, söylediklerini yapan biri olarak tanıyordum.”

Stephen Lang Avatar

2017 tarihli bir söyleşide Cameron, Lang’in karakterine dair şunları söylemişti:

“Her defasında yeni bir kötü adam olmayacak. Bu enteresan. Aynı kişi, planlanan dört film boyunca aynı kişi. Stephen Lang çok iyi ve daha iyi olacak. Lang’ın bu işi bitireceğini biliyorum.”

- Reklam -

“Ben bir kötü adamı oynamadım,” diyor Lang ve ekliyor:

“İşini en iyi şekilde yapan bir adamı oynadım. Seçimler yapıyor. Quaritch kendi ruhunun bazı yönlerini dağlıyor. Kirli savaşlar, onun psikolojisini ve ruhunu uyuşturdu. Ama ben onu bir kötü adam olarak görmedim. Son derece köşeli düşünüyor ve onun hayatında hiçbir düzensizlik yok. Sürekli bir kırmızı alarm konumunda.”

Avatar

Fox, Disney birleşmesi sonrası Disney’in eline geçen Avatar’ın beş filmden oluşacak bir seriye dönüştüğünü öğrenmiştik.

Avatar 2 filmi 17 Aralık 2021’de, Avatar 3 ise 22 Aralık 2023’te vizyona girecek.

Siz bu serinin devam ettirilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Avengers: Endgame, Avatar’ı Geçmeyi Nasıl Başardı?

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:
    1. film su altında geçecek dendi ve Miles öldü ?? Nasıl olcak ??

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Adventure Time

Adventure Time Yaratıcısından Yeni Netflix Dizisi The Midnight Gospel Geliyor

Şamanizm

Şamanizm: Tanımı, Tarihi ve İnançları