in

James Cameron’ın “Avatar: The Way of Water” Filmi 3 Saatin Üzerinde Olacak

Avatar: The Way of Water filminin süresi belli oldu. Yeni James Cameron macerası 3 saatten uzun sürecek.

Avatar: The Way of Water film süresi
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Way of Water süresi açıklandı. James Cameron’ın izleyiciyi bir kez daha Avatar dünyasına davet ettiği yapımı 3 saatten uzun sürecek.

James Cameron’ın yönetmenliğini üstlendiği Avatar: Suyun Yolu için geri sayım sürüyor. 20th Century Fox ve Lightstrom Entertainment ortaklığında geliştirilen yapım uzun süresi ile dikkat çekiyor. 3 saat 10 dakika süreceği söylenen film şimdiden merak uyandırmayı başardı. Ünlü yönetmen Cameron, geçen aylarda yaptığı açıklamada filmin 3 saatlik uzun gösterim süresine dair ipuçları vermişti.

“Filmin uzun olmasına dair kimseden bir söylenme duymak istemiyorum, herkes tek oturuşta 8 saat boyunca televizyon izlerken hem de.

- Reklam -

“Filme dair eleştirileri şimdiden görebiliyorum aslında. ‘Acı çektirici üç saatlik bir film…’ yazacaklar, yani bir rahat verin be. Çocuklarımın bölüm başına bir saat süren dizilerden beş bölüm art arda izlediklerini gördüm. Size gerçekleşecek büyük bir sosyal paradigma kaymasından da bahsedeyim: İşemeye gitmek için kalkıp (salondan ayrılmak) normal bir şey.”

Avatar: The Way of Water, James Cameron’ın En Uzun Filmi Olacak

3 saat 10 dakika sürecek Avatar: The Way of Water Cameron’ın Titanic Theatical Cut sonrası en uzun soluklu filmleri arasında başı çekecek. Bir önceki Avatar filmi 2 saat 43 dakika sürmüş ve izleyicileri Pandora gezegenine dair oldukça etkileyici ayrıntılar arasına sokmayı başarmıştı.

Avatar: The Way of Water fragmanı

Öte yandan Avatar serisi oldukça hareketli günlerden geçiyor. İlk film 13 yıl aranın ardından yeniden gösterime girerek en çok izlenen film unvanını geri kazandı. Disney’in IMAX ile yeniden formatlayarak beyaz perdeye taşıdığı yapım sadece ABD’de 10 milyon dolarlık hasılat elde etti. Bununla birlikte serinin ikinci filmi izleyicilerin karşısına bile çıkmamışken üçüncü ve dördüncü filmler de onay alarak çekimlere başlandı. Hatta dördüncü Avatar filminin çekimlerinin yarısının tamamlandığı öne sürüldü.

- Reklam -

Avatar: The Way of Water

Serinin ikinci filmi Sam Worhington tarafından canlandırılan Jake Sully ve Zoe Saldaña’nın oynadığı Neytiri karakterleri arasındaki ilişkiyi anlatırken Pandora gezegeninin derin sularını da izleyiciye tanıtacak. Avatar: The Way of Water 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona girecek.

Siz Avatar serisinin ikinci filminden ne bekliyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    Filme gitme isteğim düştü bu haberi görünce.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vision Quest: Yeni Marvel Dizisi

White Vision Karakterine Odaklanacak Yeni Disney+ Dizisi “Vision Quest” Geliyor

Büyük Irmaklardan Bile - Güray Süngü

Güray Süngü’nün ‘Masalsı’ Distopya Romanı “Büyük Irmaklardan Bile” Raflarda