in

Oyunculuğa Ara Vereceğini Söyleyen Benedict Cumberbatch’in Yeni Projesi Belli Oldu

Benedict Cumberbatch’in yeni filmi belli oldu. Kısa bir süre önce oyunculuğa ara vereceğini söyleyen aktör, Jason Bourne yönetmeni Paul Greengrass ile çalışacak.

Benedict Cumberbatch Yeni Filmi The Hood
- Reklam -
- Reklam -

Benedict Cumberbatch yeni filmi ile geliyor. Kısa bir süre önce Doctor Strange in the Multiverse of Madness sonrası oyunculuğa ara vereceğini söyleyen aktör, dönem filmi The Hood için Jason Bourne yönetmeni Paul Greengrass ile birlikte çalışmaya hazırlanıyor.

BBC dizisi Sherlock ile adını öne çıkaran ve sonrasında Marvel Sinematik Evreni’nin Doctor Strange karakterini canlandıran Benedict Cumberbatch, yeni bir film ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu ayrıca kısa bir süre önce Netflix filmi The Power of the Dog’daki başrol performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı da kazandı.

Paul Greengrass ise, 2004 yılında Jason Bourne’un ikinci sınıf filmi The Bourne Supremacy’nin yönetmenliğini yaparak öne çıktı. İngiliz yönetmen, 2007’de The Bourne Ultimatum, 2013’te Captain Phillips ve 2006’da United 93 gibi filmleri yönetti ve bu ona En İyi Yönetmen dalında Oscar adaylığı getirdi

- Reklam -

Şimdi ise ikilinin bir araya geleceği yeni bir film projesi duyuruldu. Deadline’ın haberine göre Cumberbatch’in bir sonraki projesi Greengrass’ın yazıp yöneteceği ve bir dönem dram filmi olarak lanse edilen The Hood olacak.

The Hood, yönetmenin 2020’deki News of the World’den bu yana ilk filmi olacak. Black Swan ve Hacksaw Ridge filmlerini de hazırlayan Cross Creek Pictures tarafından yapımı üstlenilen maceranın çıkış tarihi ve kalan oyuncu kadrosuna ilişkin detaylar henüz açıklanmış değil.

Yeni Benedict Cumberbatch Filmi The Hood, Gladiator Tarzında Olacak

Benedict Cumberbatch Filmi The Hood

- Reklam -

The Hood’un konusunun İngiltere’deki köylü isyanıyla ilgili olduğu söyleniyor. Film, Cumberbatch tarafından oynanan ve isyanın lideri olan bir çiftçinin etrafında dönecek. Ayrıca filmin Cesur Yürek ve Gladyatör tarzı bir aksiyon draması olacağı da belirtilenler arasında. Bourne filmlerinde tam ekranda gösterilen el kamerası kullanımıyla tanınan Greengrass’ın, yeni filminde de benzer teknikler kullanacağı tahmin ediliyor.

Doctor Strange 2 öncesi yapılan röportajlar sırasında oyunculuğa bir süre ara vereceğini belirten Beneditch Cumberbatch’in yeni projesinin hızlıca belli olması da, vereceği aranın tahmin edildiği kadar yakın olmadığının bir göstergesi gibi.

Benedict Cumberbatch’in ara vermek yerine sektörde çalışmaya devam edecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Oyuncuyu daha fazla yapımda görmek ilginizi çekiyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

amber heard aquaman 2 kimya

Amber Heard’ün Aquaman’deki Rolünün Kısaltılma Nedeni “Kimya Uyuşmazlığı”na Bağlandı

Stan Lee Marvel Comics

Stan Lee, 20 Yıl Daha Marvel Yapımlarında “Yer Almaya” Devam Edecek