in ,

Amber Heard’ün Aquaman’deki Rolünün Kısaltılma Nedeni “Kimya Uyuşmazlığı”na Bağlandı

Amber Heard, Aquaman 2 filmindeki sahnelerinin kısaltıldığını açıklamıştı. Aktrisin menajeri bu hamlenin Jason Momoa ile yaşanan kimya uyuşmazlığı nedeniyle yapıldığını aktardı.

amber heard aquaman 2 kimya
- Reklam -
- Reklam -

Amber Heard, Aquaman 2 filmindeki sahnelerinin değiştirilip kısaltıldığını savunmuştu. Oyuncunun menajeri ise bu adımın yalnızca kimya uyuşmazlığı sebebiyle atıldığını savundu.

Johnny Depp – Amber Heard davası görülmeye devam ediyor. Her iki oyuncunun da ciddi derecede etkilendiği süreçte duruşmalar sürüyor. Depp’in Heard’e açtığı iftira davası henüz sonuç vermedi. Ancak davanın gidişatı, oyuncuların yer aldığı projeleri de doğrudan etkiliyor gibi görünüyor.

Amber Heard, geçen günlerde DC’nin Aquaman 2 sözleşmesini bozduğunu aktarmış ve yapımda yer alabilmek için mücadele etmek zorunda kaldığını ifade etmişti. Heard’e göre filmdeki birçok sahnesi bir neden belirtilmeden kesilmişti.

- Reklam -

Aktrisin menajerinin yaptığı açıklamaya göre ise bu düzenlemenin ardında başrol Jason Momoa ile yaşanan kimya uyuşmazlığı yatıyor.

WME adlı menajerlik şirketinde görev alan Jessica Kovacevic, davanın Heard’ün kariyerini ciddi şekilde etkilediğini aktarıyor.

Amber Heard, Aquaman 2 Filmindeki Sahnelerinin Kısaltıldığını Açıklamıştı

Jessica Kovacevic, Aquaman and the Lost Kingdom filmindeki Amber Heard sahnelerinin kısaltılma nedenini basının iddia ettiği dava süreçleriyle ilgili olmadığını kaydetti.

Öte yandan Kovacevic bu sürecin oyuncunun kariyerini olumsuz etkilediğini de kaydetti.

Amber Heard, DC evrenindeki Mera karakterini ilk defa 2017 yılında Justice League filminde oynamış ve bir sonraki yıl Aquaman’de bu rol ile bir kez daha yer almıştı.

Menajer, Heard’ün devam filminden 2 milyon dolar kazandığını da sözlerine ekledi.

amber heard aquaman 2 depp dava

Aquaman 2 filminin çekimleri tamamlanmış durumda. Filmin başka bir aksaklık yaşanmazsa Mart 2023’te vizyona girmesi planlanıyor.

- Reklam -

Kovacevic, WME’nin Heard senaryoyu aldığında rolünün azaldığını öğrendiğini söyledi. Heard’ün oyunculuk başarısına dair konuşan menajer ilk Aquaman filminden sonra aktrisin Momoa kadar yükselmediğini dile getirdi.

Heard’ün kariyerinin nasıl zarar gördüğü sorulduğunda Kovacevic şunları kaydetti:

“Tecrübelerime göre böyle bir şeyden sonra kariyeriniz değişir. O zamanlar filmde çok iyi karşılanıyordu, o dönem herkes onunla mutluydu. Hiçbir sorun yoktu. Ondan sonra tam bir gerileme yaşandı.”

Kovacevic dava sürecinin aktrisin kariyerini etkileyip etkilemediğine yönelik somut bir kanıt sunamayacağını belirtse de bunun etkili olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Amber Heard Amazon Filmindeki Rolünü Kaybetti

Menajer basında geniş yer bulan haberler nedeniyle oyuncunun henüz yapım aşamasındaki bir Amazon filmindeki rolünden ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.

Kovacevic’e göre, Depp’in avukatlarının Heard’ün öne sürdüğü iddiaların “aldatmaca” olduğunu söylemesi “ateşi körüklemiş”.

Depp’in açtığı 50 milyon dolarlık iftira davası henüz sonuçlanmadı. Depp bu süreçte Karayip Korsanları ve Fantastik Canavarlar filmlerindeki rollerini kaybetmişti. Hayranlar ise Heard’ün Aquaman 2 filminden uzaklaştırılması için imza kampanyası başlatmıştı.

Heard’ün menajerinin açıklamalarına dair sizin görüşleriniz neler? Aquaman 2 filminden umutlu musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Erkek oyuncu olsa “uygunsuz davranışlardan ötürü kısalttık” diye atlarlardı. İlk filmde kimya uyuştu, ikinci filmi de sorunsuz çektiniz, dava başlayınca kimya sorunu çıktı. :joy:

  2. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Bu açıklamayı kadının menajeri davanın seyri olumsuz gitmiyor ki, Amber’i o yüzden filmden çıkarmadılar ki demek için yapmış.

  3. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Haberi okudum da sözüm şirketeydi. DC’nin Ezra Miller’a olan tavrıyla buradaki tavrı bir değil. Ha şu var, DC tamamen ticaret yapıyor. Burada filmden tamamen çıkarılıp çıkarılmayacağını hayranların filme karşı tutumu belirler. DC’de izlenmeme riskine girmez hayran tutumuna göre.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Electronic Arts satış haberi

Electronic Arts, Satış ve Birleşme İhtimallerini Değerlendiriyor: Adaylarda Disney, Apple ve Amazon da Var

Benedict Cumberbatch Yeni Filmi The Hood

Oyunculuğa Ara Vereceğini Söyleyen Benedict Cumberbatch’in Yeni Projesi Belli Oldu