in ,

Bir Devrin Sonu: Ice Age’in Sincap Scrat’i Sonunda Meşe Palamudunu Yedi (Video)

Buz Devri serisinin ikonik karakterlerinden Sincap Scrat, Blue Sky Studios’un veda videosuna konu oldu ve yıllardır peşinde koştuğu meşe palamudunu yedi.

Buz Devri Sincap Scrat palamudunu yedi
- Reklam -
- Reklam -

Buz Devri serisinin sevilen karakteri Sincap Scrat, sonunda meşe palamudunu yemeyi başardı. Disney tarafından satın alınan Blue Sky Studios, kapanmadan önce son bir veda videosu hazırladı.

1987 senesinde kurulan şirket, 1997 yılında 20th Century Fox tarafından satın alınmıştı. Ancak birkaç yıl önce Fox varlıklarının eğlence tarafını Disney’e satılmasıyla birlikte Blue Sky Studios’un yeni sahibi de Disney oldu.

Disney ise Şubat 2021’de Koronavirüs pandemisi nedeniyle bütçe kesintisine gitmeye başladı ve bu karardan ilk etkilenen firmalardan biri de Blue Sky Studios oldu. Buz Devri’yle birlikte Rio, Ferdinard ve Robots gibi sevilen animasyon filmlerine de imza atan ve tüm yaptığı işlerden bugüne dek 5 milyar dolardan fazla kazanan yapım şirketi böylece yolun sonuna gelmiş oldu.

- Reklam -

Özellikle Ice Age serisi ile dikkatleri üzerine çeken Blue Sky Studios, vedası öncesi son bir kısa video hazırladı. İlk defa 20 yıl önce Ice Age’in ilk filmi ile hayranların beğenisini toplayan ve ikonikleşen Sincap Scrat, söz konusu videoda yıllardır peşinde koştuğu meşe palamudunu sonunda yedi.

Hemen aşağıdan “The End” başlıklı videoyu izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Buz Devri Serisindeki Sincap Scrat Meşe Palamudunu Yedi | İZLE

YouTube video

Bugüne dek defalarca meşe palamuduna ulaşmaya çalışan, ancak bir şekilde elde etse bile saklamaya çalışan Scrat, bu esnada dünyanın tamamına etki eden birçok olaya neden oldu. Hayranlar şimdiye kadar Scrat’in meşe palamudunu yediğini hiçbir zaman görememişti. Sincap Scrat, kıtaların ayrılması, farklı bir devrin başlaması gibi birçok konuya meşe palamudu ile etki etmişti.

Blue Sky Studios kapanıyor olsa da Ice Age macerası Disney bünyesinde yolculuğuna devam edecek. Son olarak Ice Age: Adventures of Buck Wild adlı film Disney Plus üzerinden bu yılın başlarında hayranları ile buluşmuştu. Şimdi de Sincap Scrat’a odaklanan kısa hikâyeleri konu alan yeni Buz Devri yapımı Ice Age: Scrat Tales dijital yayın servisinin kütüphanesindeki yerini aldı. Üstelik bu sefer yanına bebek Scrat de eklendi.

Scrat’in sonunda sürekli peşinde koştuğu ve yakalasa bile saklamaya çalıştığı palamudu yemesi sizlerde nasıl hisler uyandırdı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Yeni seriler eski tadı vermez, Scrat palamudu yiyerek Ice Age bitti mesajını vermiş. Devamı çekilecek ama eski tadı vermeyecek diye düşünüyorum.

  2. Avatar for nilherself nilherself dedi ki:

    Gece gece ve çok gereksiz yere üzüldüm.

  3. Avatar for EzbenderTheSword EzbenderTheSword dedi ki:

    Buruk bir kapanış oldu. Aslında hiç yedirmeselerdi. Herkesin aklında bir efsane olarak kalsaydı

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Turkish Detective Dizisi Haluk Bilginer

The Turkish Detective’in Başrolünde Haluk Bilginer Yer Alacak: Yeni Paramount Dizisi Çalışmaları Başlıyor

Konuşan Kadınlar - Miriam Toews

Miriam Toews’in Gerçek Bir Olaydan Esinlendiği “Konuşan Kadınlar” Romanı Türkçede