in ,

Despicable Me 4 Filminin Çıkış Tarihi Açıklandı: ‘Çılgın Hırsız’ Geri Dönüyor

Despicable Me 4 çıkış tarihi belli oldu. Çılgın Hırsız serisi yeni filmi ile 2024 yılında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Despicable Me 4 çıkış tarihi çılgın hırsız
- Reklam -
- Reklam -

Despicable Me 4 çıkış tarihi açıklandı. Universal Pictures’ın ünlü animasyon serisi Çılgın Hırsız yeni filmi ile geri dönmeye hazırlanıyor. Duyurulan tarih ise serinin hayranlarını üzecek kadar uzak bir zaman dilimini işaret ediyor: 2024’ün yaz mevsimini.

Minion’ların eğlenceli dünyasını konu alan gişe canavarı Çılgın Hırsız serisi için uzun süren sessizliğin ardından stüdyodan tarih açıklaması geldi. İlk olarak 2010 yılında Pierre Coffin ve Chris Renaud yönetmenliğinde izleyiciyle buluşan animasyon filmi kısa zamanda geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı.

69 milyon dolarlık bütçeyle 540 milyon dolar gişe hasılatı elde eden ilk filmin ardından ikinci film 2013’te üçüncü film ise 2017’de gelmişti. Bunlara ek olarak 2015’te Minions yayınlanmış ve 2022’de de henüz vizyona girmemiş Minions: The Rise of Gru ile serinin evreni genişletilmeye devam etmişti. Despicable Me birçok kısa film, özel bir televizyon filmi, video oyunları ve tema parklarıyla markasının hacmini genişletirken dünya çapında 3,7 milyar doların üzerinde gişe hasılatına da ulaşmayı başarmıştı. Seri, bu rakamla tüm zamanların en yüksek hasılat yapan animasyon filmi serisi olmuştu.

- Reklam -

Hayranlar 14 Temmuz 2022’de vizyona girecek Minions: The Rise of Gru filmini beklerken ana serinin 4. hikâyesi için de tarih açıklanmış oldu.

Despicable Me 4 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Illumination ve Universal Studios, Çılgın Hırsız 4 filminin 23 Temmuz 2024 tarihinde izleyici ile buluşacağını açıkladı.

Stüdyo cephesinden açıklanan ilk detaylar ise seslendirme sanatçılarıyla ilgili oldu. Steve Carell’ın serinin sevilen kötü karakteri Gru’yu canlandırmak için geri döneceği aktarıldı. Despicable Me 4 ile geri dönmesi beklenen diğer oyuncular ise şu şekilde: Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove ve Steve Coogan.

Despicable Me 4 çıkış tarihi çılgın hırsız yeni

- Reklam -

Filmin yönetmeni resmi olarak duyurulmasa da serinin ilk iki filmini yöneten Chris Renaud’un yapımın başına geçeceği düşünülüyor. Illumination’ın kurucusu Chris Meledandri’nin yapımcılığını üstlendiği filmde senaryo Mike White tarafından kaleme alınacak.

Bu yıl vizyona girecek Minions: The Rise of Gru, ana serinin öncül hikâyesini anlatacak. 1970’lerde geçen hikâye Gru’nun nasıl kötü bir karaktere dönüştüğüne odaklanacak.

Siz bu animasyon serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Life is Strange Disco Elysium dizileri

Amazon Düğmeye Bastı: Disco Elysium ve Life is Strange Dizileri Geliyor

Bir Tür Kıvılcım - Elle McNicoll

Bir Tür Kıvılcım: Elle McNicoll’ın Otizimli Bir Çocuğun Hikâyesini Anlattığı Ödüllü Kitabı Türkçede