in

Disenchanted: Enchanted 2 Filminin Tam Adı ve Çıkış Tarihi Açıklandı

Disenchanted duyuruldu. Amy Adams’lı Enchanted 2, tam adı, logosu ve çıkış tarihi ile Disney Plus Day etkinliğinde tanıtıldı.

Disenchanted Enchanted 2
- Reklam -
- Reklam -

Enchanted 2, Disenchanted adıyla gelmeye hazırlanıyor. Disney’in 2007’de yayınlanan ve devamı merakla beklenen filmi sonunda bir çıkış tarihi ve logoya sahip.

2007 yılında gösterime giren Enchanted, bir “çizgi” Disney prensesinin gerçek dünyaya gönderilmesi ve zihnindeki “peri masalı” değerlerini gözden geçirmeye zorlanmasını konu alıyordu. Film, hem animasyon hem de gerçek oyunculu unsurları barındırması açısından önemli bir yere de sahipti. Hayranlar o günden bu yana uzun zamandır devam filmini bekliyordu. Çekimleri bu yıl tamamlanan yapımdan nihayet güzel haberler geldi.

Disney Plus Day etkinlikleri kapsamında devam macerasının adı Disenchanted olarak duyuruldu ve logosu paylaşıldı. Yeni filmin logosunda altın efektiyle kaplanmış isim ve “H” ile “A” harfinin bir asayla tamamlanmış olması dikkat çekiyor. Logonun, Giselle’in “sonsuza dek mutlu” anlayışının yavaşça sönmeye başladığını yansıttığını düşünülüyor.

- Reklam -

Yeni film, ilk filmde tanıyıp sevdiğimiz bazı karakterleri geri getiriyor. Bu karakterler arasında Amy Adams tarafından canlandırılan Giselle, Patrick Dempsey’in oynadığı Robert, James Marsden tarafından canlandırılan Prens Edward ve Idina Menzel’in oynadığı Nancy de var.

Disenchanted, Enchanted Filmine Göre Daha İyimser Bir Tonda Olacak

- Reklam -

Tanıtım yazısına bakılırsa devam filmi biraz daha iyimser bir tonda ilerleyecek gibi görünüyor. Giselle ve Robert’ın birbirine aşık olmasından on beş yıl sonra, eski prensesimiz şehir hayatına alışmaya çalışırken bir dilek diliyor ve sevdikleriyle Andalasia Krallığı halkını kurtarmak için zamana karşı bir yarışa giriyor. Ayrıca yeni filmde Monroeville mahallesi camiasının lideri konumundaki Malvina Monroe kötü karakter olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Henüz detayları paylaşılmamış Rosaleen, Ruby ve Edgar karakterlerini de hikâyede göreceğiz. Bu karakterleri de Yvette Nicole-Brown, Jayma Mays ve Oscar Nunez canlandıracak.

Disney+ Günü etkinlikleri kapsamında yeni filmin çıkış tarihi 2022’nin sonbaharı olarak gösterildi. Filmin başrolleri olan Amy Adams ve Patrick Dempsey, birlikte konuştukları videoda haberleri paylaştı ve ilk filmin de Disney+’ta yerini alacağı müjdesini verdi.

Disenchanted için henüz herhangi bir fotoğraf veya fragman paylaşılmış değil. Ancak hayranlar daha şimdiden logoda yer aldığını düşündükleri ipuçlarını çözmeye çalışıyor.

Disney’in 2007 yapımı kült filminin devamı olan Disenchanted hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni filmin hikâyesi sizi heyecanlandırdı mı? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yokluğumdan Aklımda Kalanlar - Rebecca Solnit

Yokluğumdan Aklımda Kalanlar: Rebecca Solnit’ten Bir Kadının Kendi Sesini Bulma Öyküsü

Ridley Scott süper kahraman filmleri

Ridley Scott’tan Tartışılacak Çıkış: “Süper Kahraman Filmleri Sıkıcı ve…”