in

Harrison Ford: Indiana Jones 5 Çekimleri 2020’de Başlıyor!

Macera severlerin merakla beklediği Indiana Jones serisinin beşinci filmi hakkında Harrison Ford’dan açıklama geldi.

Indiana Jones
- Reklam -
- Reklam -

Daha önce filmin yönetmeni Steven Spielberg ile yaşadığı tartışmadan hatırladığımız Harrison Ford bu kez Indiana Jones 5’in çekimlerinin geciktiğini doğruladı. Hatırlayacağınız üzere ünlü yönetmen Indiana Jones 5’in Ford’un oynayacağı son film olacağını ama serinin devam edeceğini ima etmişti. Bunun üzerine Harrison Ford ise “Ben oynayabildiğim sürece benden başkası bu karaktere hayat vermez,” diyerek Spielberg’i yalanlamıştı. Söz konusu haberimize şuraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Variety ile yaptığı röportajda “Indiana Jones 5’in çekimleri gelecek sene içerisinde başlayabilir,” şeklinde açıklama yapan ünlü oyuncu geçmişte yaptığı “yakın bir gelecekte çekimler başlayacak” açıklamasını da düzeltmiş oldu.

Disney Vizyona Çıkış Tarihini Erteledi

Disney firması ise daha önce Temmuz 2020 de beyaz perdede yer alması beklenen film için vizyon tarihini 9 Temmuz 2021 olarak değiştirdi. Nisan 2019 yılında başlaması beklenen prodüksiyon çalışmalarında ise Jonathan Kasdan’in görevi David Koepp’den devralması sebebiyle gecikme yaşandığı belirtildi.

- Reklam -

Siz bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Steven Spielberg bu konuda haklı mı? Harrison Ford son kez oynayıp yerini farklı isimlere mi bırakmalı? Ya da Ford daha ne kadar süre bu filmde oynayabilir? Görüşlerinizi bizlerle forumlarımız üzerinden paylaşabilirsiniz!

- Reklam -

* * * * * * * * * * *

Popüler Kültürün Sevilen Kahramanları Origami Dünyasında

Harrison Ford, “Indiana Jones” Rolünü Chris Pratt’a Kaptırmak İstemiyor

Özgür Kuru

1988 Ankara doğumluyum. Jules Verne kitaplarıyla geçen gençlik yıllarım, bilimkurgu, doğa ve insanın kendini keşfetmesi gerektiğini idrak etmemle değişmeye başladı.

Profesyonel olarak bilişim sektörünün bir neferi olmakla birlikte motosiklet, bisiklet, kampçılık, olta balıkçılığı gibi hobilerle hayatımı süslemeye çalışıyorum. Stargate'e yetişememiş ve Stargate'ten sonra dizi izleyemeyen bir çeşit izleyiciyim.

Kitaptan uyarlanmış filmleri izlemeden önce mutlaka kitabını okumalıyım gibi bir toteme sahibim. Bu yüzden yıllarca ötelediğim filmler var. İzlememiş olmaktan değil fakat okumamış olmaktan, kitaplara her baktığımda pişmanlık duyduğumu da itiraf edeyim.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    TV’ de yayınlandığında bakarız. :slight_smile:

  2. Avatar for kitapkurduizmir kitapkurduizmir dedi ki:

    Artık ondan-bundan, börtü-böcekten kaçacak hali de kalmamıştır muhteremin ama işte…

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Hadi çekimler başladı diyelim tam filmin ortasında Harrison Ford ölürse ne olacak ? Bu rolü bırakmamakta kararlı. Peki aksiyon sahneleri nasıl olacak ? Yanılmıyorsam 80’e merdiven dayadı. Bıraksın rolü D.Rock Johnson’a bence. Ayrıca babasının malı gibi davranıyor. Spielberg büyük ihtimalle kırmamak için sesini çıkarmıyor da artık değişim şart. Stallone de Rambo rolünü 70’inden sonra oynamaya devam ediyor. Bırakın artık bu rolleri genç birilerine. Tamam efsanesiniz anladık, kimse sizin yerinizi tutmaz da abi prostat olmuşsunuz dil altı ilacı alıyosunuz, ne Rambosu ne İndiana Jones’u.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Black Mirror 5. Sezon Tanıtım

Netflix Türkiye’den Black Mirror 5. Sezona Özel Çarpıcı Tanıtım Videosu!

Behzat Ç. Fragman

Behzat Ç. Dizisinden Yeni Fragman: Son Sürat Geliyor!