in

Hugh Jackman Neredeyse Wolverine Olamıyormuş

X-Men filmlerinde Hugh Jackman’ı hiçbir zaman Wolverine rolünde göremeyebilirdik. Gelin, az daha kapı dışarı edileceği hikayeyi bizzat kendi cümlelerinden okuyalım!

Hugh Jackman Wolverine
- Reklam -
- Reklam -

Hugh Jackman, X-Men filmlerinde yer aldığı Wolverine rolüyle gönüllerde taht kuran bir isim. Jackman oyunculuğun yanı sıra şu sıralar The Man, The Music, The Show (Adam, Müzik, Gösteri) isminde bir program da yapıyor.

Başarılı aktör geçtiğimiz günlerde yaptığı programın müzik arasında izleyicilere oldukça şaşırtıcı bir hikâye anlatmış: X-Men filmlerini Wolverine rolüyle taşıyan bu adam daha ilk filmden kapı dışarı edilecekmiş.

Hugh Jackman: “İçgüdülerine Güven”

Jackman’ın programdaki konuyla ilgili konuşması şöyle:

- Reklam -

“Rolü üstlenecek olduğum ilk X-MEN filminde bana işlerin pek yolunda ve istedikleri gibi gitmediği söylendi. Kariyerim için en büyük ilk Hollywood filmimden daha başlamadan kovulacaktım.

Sinirliydim ve eve gidip eşime konu hakkında yakınmaya başladım. Olimpik seviyedeki hayıflanışımla oradaki birçok kişiyi eleştirmeye başladım.

Eşimse beni yaklaşık bir saat boyunca sabırla dinledikten sonra şu cümleyi kurdu: “Dinle, sanırım yalnızca kendine güvenmen gerekiyor. Başkalarının ne dediği hakkında çok fazla endişeleniyorsun. Karakterine geri dön, ona odaklan, içgüdülerine güven… başaracaksın.”

- Reklam -

Hugh Jackman son olarak, “Bu cümleler benim için sevginin göstergesiydi. Kendine yeterince güvenmediğin zaman başkasının sana arka çıkması…” dedi. Ayrıca gösteriyi eşi Deb’e ve çocuklarına armağan ettiğini de ekledi.

Bu şaşırtıcı hikayeyle günümüzün ünlü simalarının bile bir zamanlar topun ağzında olabildiğini öğrenmiş oluyoruz. Deb’i de iradesinden dolayı tebrik edelim. Herkese onun gibi eş lazım!

* * *

* Keanu Reeves Marvel Hayranlarını Heyecanlandırdı: Wolverine’i Oynamak İsterdim

* Hugh Jackman’dan X-Men Günü’ne Özel Wolverine Paylaşımı

Kaynak: Geektyrant

Ensar Çırak

İzmir'de doğdu. İlkokulda dramayla uğraştı, futbol oynadı. Sonra basketbola sardı ve daha çok sevdiğini anladı. Küçüklüğünden beri oyunlara hasta. Fantastik edebiyat sever. Ortaokulda arkadaşıyla başarısız bir bilim kurgu denemesi oldu. Zamanında bir sürü balığı vardı ama şimdi hiçbiri yok. Şu sıralar İstanbul'da, üniversiteyle uğraşıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İyi ki olmuş ve keşke hep kalsaymış. Dün, X-men: Phoenix filmini izledim. Yokluğu hissediliyor. Film yine berbattı bu arada umarım bu son olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Mirror 5 inceleme

Black Mirror 5. Sezon: Düşük Tempolu Bir Devam mı? Yoksa Tüm Fikirler Bitti mi?

icerigin pesinde 8 mutant gunlukleri

İçeriğin Peşinde #8: Mutant Günlükleri Geri Döndü!