in

James Gunn “Guardians of the Galaxy 3” Yönetmenliğine Geri Döndü

James Gunn kovuluşunun ardından tekrar “Guardians of the Galaxy 3” filminin başına geçti!

james gunn
- Reklam -
- Reklam -

James Gunn daha önce haberini de verdiğimiz gibi “Guardians Of The Galaxy 3” filmi kadrosundan kovulmuştu. Yıllar önce yapılan tecavüz ve pedofili temalı tweetler ortaya çıkarılmış ve bu James Gunn‘ın kariyerinin sonu olmuştu. Ancak Disney geri adım attı!

James Gunn’ın geçtiğimiz Temmuz ayında kovuluşunun ardından film ekibi konuyla ilgili üzüntülerini dile getirmiş ve hep bir ağızdan kendisini bu filmde tekrar görmek istediklerini söylemişlerdi. Marvel’ın sahibi olan Disney ilk başta çok katıydı. Peki ne oldu da işler değişti?

Kovuluşunun ardından Marvel Disney Stüdyoları başkanı Alan Horn James Gunn ile çok kez buluşmuş. Kendisinin dile getirdiğine göre Gunn’ın kovuluşu ve özür dilemesiyle birlikte olayı ele alışını takdire şayan bulmuş. Onu tanıyan herkesin de dediği gibi kendisinin yıllar önceki halinden farklı biri olduğuna inandığı için Gunn’ı tekrar koltuğa oturtmaya karar vermiş.

- Reklam -
- Reklam -

James Gunn’ın yazdıklarının savunulacak bir tarafı yok. Elde yazılardan başka eyleme geçirilmiş bir şey de yok. Bunun için bile Gunn’ın Kevin Hart gibi kendini savunmak için çırpınması yerine özür dileyerek affedilme beklentisi içine girmesi gerçekten de güzeldi. Umuyoruz ki kendisi tekrar aynı hareketlerde bulunmaz

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Adamı önce kovup rakip firmaya geçince tekrar çağırmak nasıl bi vasıfsızlık ??? Ama sevindim yine de…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Masallarda Cinsiyet Rolleri #3: Kül Kedisi

Masallarda Cinsiyet Rolleri #3: Kül Kedisi

susam sokagi sinema filmi

Susam Sokağı Filmi 2021’de Bizlerle!