in

Kung Fu Panda 4’ün Sinema Salonlarına Geleceği Tarih Belli Oldu

Kung Fu Panda 4 filminin vizyon tarihi belli oldu. Universal Pictures, sevilen animasyon serisinin yeni adımının 2024 yılında çıkacağını duyurdu.

Kung Fu Panda 4 vizyon tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Kung Fu Panda 4 vizyon tarihi belli oldu. Universal Pictures, geliştirme aşamasında olan devam filmi için bir çıkış tarihi paylaştı.

En popüler DreamWorks animasyon serilerinden biri olan Kung Fu Panda, sonunda efsanevi Ejderha Savaşçısı’na dönüşen ama aslında normal bir panda olan Po’nun maceralarını anlatıyor. Po, ustası Shifu ve diğer kung fu ustalarının yardımıyla güvenli Öfkeli Beşli topraklarını koruyor. Toplam 3 filmden oluşan seri, şimdiye kadar dünya çapında 1.8 milyar dolar gişe hasılatı elde etti.

Seri, biri tatile özel olmak üzere üç farklı televizyon dizisi ile devam etti. Kung Fu Panda: Muhteşemlik Efsaneleri adıyla çıkan ilk dizi, birinci ve ikinci film arasında geçiyordu ve 2011’den 2014’e kadar Nickelodeon’da yayınlandı. 2016’da ise Nicktoons’a taşındı.

- Reklam -

Kung Fu Panda: The Paws of Destiny adlı ikinci dizi ise üçüncü filmin olaylarını takip etti ve 2018 ile 2019 yıllarında Amazon Prime’da yayınlandı. Son olarak duyurusu geçen mart ayında yapılan ve ilk fragmanı haziranda paylaşılan Kung Fu Panda: The Dragon Knight ise Temmuz 2022’de Netflix’te gösterime girdi. Bir şekilde küçük ekranda maceralarına devam eden serinin 4. filminin ne zaman sinemalara geleceği yıllardır bir soru işaretiydi.

Kung Fu Panda 4, Mart 2024’te Vizyon Girecek

Kung Fu Panda 4 vizyon tarihi 2024

2016 yılından bu yana sinemalardan uzakta kalan Kung Fu Panda’nın sonunda ne zaman dönüş yapacağı belli oldu. Deadline’ın haberine göre Kung Fu Panda 4, bir süredir DreamWorks Animation’da geliştirilme aşamasında. Filmin çıkış tarihi ise 8 Mart 2024 olarak belirlendi.

- Reklam -

Film hakkında şu an için herhangi bir konu detayı verilmedi. Ayrıca yönetmeni ve senaryo yazarı gibi diğer bilgiler de paylaşılmadı. Ancak ilk kez bir Kung Fu Panda filminin dağıtımı Universal Pictures tarafından gerçekleştirecek. Universal Pictures, 2016 yılında, tam da serinin son filminin vizyona girdiği sıralarda DreamWorks’ü satın almıştı.

Kung Fu Panda 4 filminin belirtildiği tarihte vizyona gelmesi halinde, üçüncü filmin vizyona girmesinin üzerinden 8 yıl geçmiş olacak. Ayrıca, 2008 yazındaki orijinal filmin vizyona girmesinden bu yana da 16 yıl geçmiş olacak. DreamWorks Animation ve Universal Pictures, filmin, Minions: The Rise of Gru’nun yaz boyunca gösterdiği performansa benzer şekilde, filmin iyi bir gişe hasılatı yapmasını umuyor.

Kung Fu Panda’nın dördüncü macerasından beklentileriniz neler? Ortaya nasıl bir yapım çıkmasını bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

küçük dikenli dinozor Jakapil kaniukura

Güney Amerika’da 100 Milyon Yıl Önce Yaşamış, Küçük ve Dikenli Yeni Bir Dinozor Türü Keşfedildi

Greg Berlanti, DC genişletilmiş evreni

Arrowverse’ün Ardındaki İsim DC Genişletilmiş Evreni’nin Başına Geçebilir