in ,

Last Night in Soho Fragmanı: Anya Taylor-Joy’lu Psikolojik Korku Filmine İlk Bakış

Last Night in Soho fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Edgar Wright’ın üstlendiği psikolojik korku filminde Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie ve Matt Smith yer alıyor.

Last Night In Soho fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Last Night in Soho için ilk fragman yayınlandı. Başrollerinde Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie ve Matt Smith’in yer aldığı korku ve gerilim türündeki filmi Edgar Wright yönetiyor.

Edgar Wright, bir yönetmen olarak başlangıçta Shaun of the Dead ve Hot Fuzz gibi komedi ağırlıklı yapımlar ile kendine bir isim yaptı. Ancak yakın zamanda sadece tek bir türde iyi olmadığını, farklı alanlarda da neleri başarabildiğini gösteren yapımlarla geldi. 2017 yılında vizyona giren Baby Driver, çeşitli müzikleri ve titizlikle kurgulanan sürükleyici aksiyon sekanslarıyla noktalanan heyecan verici bir soygun filmiydi. Şimdi ise hazırladığı yeni film olan Soho’da Dün Gece ile, psikolojik korku ve gerilim türünde yeni bir şey deniyor.

Wright’ın önceki işleri, özellikle Baby Driver’ın ticari ve eleştirisel başarısı sayesinde Last Night in Soho 2021’in en beklenen yapımları arasında yer alıyor. Hayranlar, sinema sektörünün en yaratıcı isimlerinden biri olarak görülen yönetmenin yeni macerasında kendilerine neler sunacağını merakla bekliyor. Önümüzdeki ekim ayında gösterime girecek olan filmle ilgili nihayet pazarlama kampanyası da başlamış durumda.

- Reklam -

Dün kısa bir video klip yayınlandıktan sonra filme dair ilk uzun fragman da yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Last Night in Soho Fragmanı | İZLE

YouTube video

Petula Clark’ın klasik haline gelen Downtown şarkısı eşliğinde yayınlanan fragman, hikâyenin ana noktalarını oluşturmak için görsel hikâye anlatımından yararlanıyor. Özellikle Thomasin McKenzie ve Anya Taylor-Joy’un karakterleri arasındaki ilişki, Fight Club benzeri bir dinamiğe sahip gibi görünüyor. Şu anlık konusuyla ilgili pek fazla sır vermeyen fragman, yaklaşık 2 buçuk dakika uzunluğunda. McKenzie ve alter egosu arasındaki ilişkinin nasıl sonuçlanacağını görmek ilginç olacak. Psikolojik korku olarak tanımlanan film, 1960’ların ortamını da belli eden sahneleri içeriyor.

Edgar Wright, fragmanın yayınlanması sonrası filmin posterini de sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Last Night in Soho, 22 Ekim 2021 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Yeni Edgar Wright filmi Last Night in Soho’nun yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlginç bir filme benziyor. Çok güzelmiş hissi uyandırmasa da. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

portal filmi j.j. abrams

J.J. Abrams “Portal” Filmi için Çalışmaların Devam Ettiğini Açıkladı

Star Wars: War Of The Bounty Hunters

Star Wars: War of the Bounty Hunters Çizgi Romanları Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey