in ,

Psikolojik Korku Filmi “Last Night in Soho”dan Son Fragman: Edgar Wright Zamanı

Last Night in Soho fragmanı yayınlandı. Edgar Wright’ın Anya Taylor-Joy’lu korku filmi hakkında bütün detaylar.

Last Night in Soho Hakkında
- Reklam -
- Reklam -

Last Night in Soho hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Edgar Wright imzasını taşıyan psikolojik korku ve gerilim filminden bir fragman daha yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie ve Matt Smith gibi isimlerin yer aldığı yapım yakında izleyici ile buluşacak.

Yönetmenliğini Shaun of the Dead, Scott Pilgrim vs. the World, The World’s End ve Baby Driver gibi yapımlarla tanınan İngiliz yönetmen Edgar Howard Wright’ın üstlendiği yapım izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Filmin yapımcılığını ise Universal Pictures üstleniyor.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle çeşitli ertelemeler alan yapım, galasını geçen eylül ayındaki 78. Venedik Film Festivali’nde gerçekleştirdi. Ardından 46. Toronto Film Festivali’nde izleyicinin karşısına çıkan yapımdan yeni bir fragman yayınlandı.

- Reklam -

Edgar Wright İmzalı Last Night in Soho Filminden Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

Filmin başrolünde The Queen’s Gambit, Peaky Blinders gibi dizilerde ve The Witch, Split gibi filmlerde karşımıza çıkan Anya Taylor-Joy yer alıyor. Kendisine Doctor Who, Harry Potter 4 ve The Crown’da rol alan Matt Smith eşlik ediyor. Kadrodaki bir başka yıldız ise Leave No Trace ile kendisini gösteren ve Jojo Rabbit, Old filmlerinde rol alan Thomasin McKenzie. Yapımın oyuncu kadrosunda Diana Rigg, Terence Stamp, Rita Tushingham, Michael Ajao ve Synnøve Karlsen gibi isimler bulunuyor.

Last Night in Soho Konusu ve Vizyon Tarihi

Psikolojik gerilim ve korku türlerindeki yapım, altıncı hisse sahip bir moda öğrencisi olan Eloise (Thomasin McKenzie) karakterine odaklanıyor. Zamanda yolculuk yaparak 1960’ların Londra’sına giden ve müzisyen idolü Sandy (Anya Taylor-Joy) ile tanışan Eloise, ilk önce hayalini gerçekleştirebildiğine inanıyor. Ancak sonrasında tekinsiz bir şeylerin karanlıkta gizlendiğini fark ediyor. Sandy yakında öldürülecektir ve Eloise bu cinayeti önlemek için harekete geçmek zorundadır. Yapımda Sandy’nin sevgilisi Jack rolü Matt Smith tarafından canlandırılıyor.

Last Night in Soho fragman Hakkında

- Reklam -

Last Night in Soho filmi yurt dışında ekim ayı içerisinde izleyicilerin karşısına çıkmaya başlıyor. Filmin Türkiye vizyon tarihi ise 12 Kasım 2021 olarak açıklandı.

Film hakkında Kayıp Rıhtım’da yayınlanan eleştiri yazısını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Sizin filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

scream 5 gişe hasılatı

Scream 5 İlk Bakış Görselleri: “Çığlık” Geri Dönüyor

en çok satan kitaplar

Tarihin En Çok Satan 10 Kitabı: İşte Tüm Zamanların En Popüler Kitapları