in

Mark Hamill, Joker Filmine Övgü Yağdırdı

Uzun yıllar Joker seslendirmeleriyle tanıdığımız usta aktör Mark Hamill, vizyona giren film için övgü dolu sözler söyledi.

Joker
- Reklam -
- Reklam -

Hepimizin beklediği Joker filmi görücüye çıktı ve tartışmaları da beraberinde getirdi. Sinema salonlarının önünde polis bulundurulması mı dersiniz, şiddet eğilimleri arttırdığı yöndeki iddialar mı dersiniz daha neler neler. Tabii film hakkında sadece bunlar değil ayrıca filmin güzel olup olmadığı da tartışılanlar arasında. Şimdiye kadar seyircilerin büyük beğenisi toplayan Joker eleştirmen kitlesini ise tam anlamıyla ikiye bölmüş durumda. Filmi beğenmeyenlerin sayısı da en az beğenenler kadar çok.

Eleştiri yapan herkesi dinlemek elbette ki mümkün değil. Yine de eğer eleştiri yapan kişi yıllarca Joker’in sesi olan Mark Hamill ise kulak kabartıp dinlersiniz. Joker deyince herkesin aklına ilk gelen isimlerden biri olan Mark Hamill birçoğumuz için Joker’in tam olarak kendisi. Bu yüzden böyle bir isim eğer Joker filmi hakkında yorum yapıyorsa onu dinlemekten başka çareniz kalmıyor.

Mark Hamill, Joker’i Beğendiğini Söyledi

Hamill filmin çıktığı gün olan 4 Ekim Cuma günü resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla birlikte filmi beğendiğini söyledi. Joaquin Phoenix ile Todd Philips’in harika bir iş çıkardığını söyleyen ünlü oyuncu, ayrıca Joker karakterinin daha önce hiç görmediğimiz şekilde yeniden şekillendirildiğinin altını çizdi. Hamill ayrıca aynı Tweet içerisinde kendisinin de Joker’in eski tarzda çizgi roman versiyonunu seslendirdiğini hatırlattı.

- Reklam -

Joker filminin üzerine konuşmaya uzun bir süre devam edeceğiz gibi gözüküyor. Joaquin Phoenix adım adım akademi ödüllerine doğru giderken biz de bu sırada filmi tartışmaya devam edeceğiz. Yine de kendi deyimiyle old school Joker’lerden biri olan Hamill’in filmi beğenmesi Joker’i bir kez daha değerli kılıyor.

- Reklam -

* Müfettiş Gadget Beyaz Perdeye Geri Dönüyor!

M. Halit Koçak

1994’te Erzurum’un soğuk bir kış gününde doğan, beyaz saçlarını ailesinden genetik yoluyla alan biri. Daha geçen seneye kadar dünyayı kurtarabileceğini sanan Çevre Mühendisi. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Denize ve denize yazılan bütün şiir, öykü ve hikayelere aşıktır. Bağımsız ve amatör olan bütün yapımlar onun için tutkudur. Onu her yerde ‘’Tavşan’’ diye bulabilirsiniz.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Film muhteşemdi. Ağzımız açık izledik. Bu nasıl bir performans beklentimin çok çok üzerinde bir film. İlk gün izledik, tekrar gitmeyi planlıyoruz. Zaten gişe rakamı da bunu ödüllendiriyor. İlk 3 günde; 237milyon dolar. 1 milyarı rahat geçecek gibi.

  2. Avatar for Ishamael Ishamael dedi ki:

    Elinize sağlık ama başlık şöyle olsa daha güzel olurmuş: “Mark Hamill, Joker’i Beğendiğini Söyledi”

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

James Wan

James Wan, Gideon Falls’ın Başına Geçti

Hakan Bıçakcı

Hakan Bıçakcı Yeni Öykü Kitabıyla Raflarda