in ,

Martin Scorsese İmzalı “The Irishman” Filminden Yıldızlar Geçidi Gibi Fragman

Martin Scorsese imzalı Netflix filmi “The Irishman”den ilk fragman geldi. Kadrosundaki Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci gibi isimlerle yapım şimdiden çok konuşulmaya başladı bile!

Martin Scorsese
- Reklam -
- Reklam -

Martin Scorsese yeni filmiyle aklımızı almaya geliyor. Galasını 27 Eylül 2019′da New York Film Festival’da yapacak “The Irishman” filminden ilk fragman nihayet geldi!

Netflix yapımı filmin konusuna gelmeden önce oyuncu kadrosuna şöyle uzaktan bir bakalım. Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci… Siz de oturduğunuz yerden biraz doğrulup neler olduğunu anlamak için ekrana eğildiniz mi? Evet, doğru duydunuz.
Martin Scorsese imzalı THE IRISHMAN’de, 2. Dünya Savaşı sonrası Amerika’daki organize suç dünyası, gazi, dolandırıcı ve 20. yüzyılın en azılı isimlerinin yanında çalışmış bir mafya tetikçisi olan Frank Sheeran’ın gözünden anlatılıyor. Onlarca yıllık bir süreci anlatan film, Amerikan tarihindeki çözülememiş en büyük gizemlerden biri olan efsanevi sendika başkanı Jimmy Hoffa’nın ortadan kaybolma hikâyesini ele alıyor. THE IRISHMAN, izleyicileri organize suç dünyasının gizli koridorlarında, bu dünyanın nasıl işlediğini, rekabetleri ve ana akım politikayla bağlantılarını gözler önüne seren muazzam bir yolculuğa çıkarıyor.

YouTube video

- Reklam -

Amerikalı yazar Charles Brandt’ın I Heard You Paint Houses adlı eserinden uyarlanan film, John F. Kennedy ve Jimmy Hoffa cinayetlerinde de adı  geçen mafya üyesi Frank Sheeran’ın hayatını konu alacak.

- Reklam -

Filmin New York’taki gösterimden sonra, 2019 yılının sonuna doğru Netflix’teki yerini alması bekleniyor.

Sizin filmden beklentileriniz neler? Kadro heyecanlanmanıza yetti mi? Oldschool bir mafya filmi için her şey hazır gibi, öyle değil mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forumda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* The Sopranos Efsanesinin Öncesini Anlatacak Filme Dair Her Şey

* Netflix Geri Adım Atıyor: Film Bütçelerinde Kemer Sıkılacak

* The Wire: Televizyon Tarihinde Rönesans

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cengiz han olumsuzluk ust

Taoist Simyacı Ch’un Seyahatnamesinden: “Cengiz Han’ın Ölümsüzlük Arayışı”

Masal ve Film

Masallardan İlhamla Yapılmış 12 Büyülü Film