in

Nicole Kidman, Meşhur Psikolojik Gerilim Romanı Mice’ı Sinemaya Uyarlıyor

Gordon Reece’in psikolojik gerilim türündeki Mice romanı sinemaya uyarlanıyor. Ünlü oyuncu Nicole Kidman yapımcılar arasında yer alıyor.

Nicole Kidman Mice
- Reklam -
- Reklam -

Nicole Kidman bu sefer yapımcı olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü aktris, Gordon Reece tarafından yazılan psikolojik gerilim türündeki Mice romanını sinemaya uyarlıyor.

Nicole Kidman HBO dizisi The Undoing için birlikte çalıştığı yapım şirketi Made Up Stories’ten Bruna Papandrea yeniden bir araya geliyor. İkili bu sefer genç yetişkin olarak tanımlanan psikolojik gerilim türündeki Gordon Reece’in psikolojik gerilim türündeki Mice romanını uyarlamaya hazırlanıyor.

2011 yılında Amerika ve İngiltere’de basılan Mice (Fareler), “bir anne ve kızı hakkında heyecan verici psikolojik gerilim” olarak tanımlanıyor. Shelley ve annesi ahlaki inançlarıyla; zorbalık, şiddet ve korku karşısında doğru ile yanlış arasındaki çizgiyle yüzleşirken bir yandan da sınırlarını zorluyorlar.

- Reklam -

Yapımcı ikiliden Bruna Papandrea kitabı şöyle tanımlıyor:

“Gordon’un zekice kurgusu ve sofistike sesi en başından beri dikkatimi çekti. Shelley isimli unutulmaz ve gerçekçi kahramanlardan birini ustaca yarattı. Onun klostrofobik, içgüdüsel ve üzücü dünyasını sinema uyarlamasında daha da genişletecek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

Mice Yazarı: “Nicole Kidman ve ekibin geri kalanı ile çalışmak rüya gibi.”

mice gordon reece

Kitabın yazarı Reece da bu isimlerle birlikte çalışacak olmaktan dolayı duyduğu heyecanı paylaştı.

“Böylesine seçkin iki prodüksiyon şirketinin Mice’ı beyaz perdeye uyarlamayı istemesinden onur duyuyorum. Nicole, Per, Bruna, Jodi ve Steve’den daha iyi bir takım isteyemezdim. Harriet de yazma görevinde olduğu için, bu resmen bir rüya takımına dönüştü!”

- Reklam -

Romanı sinemaya uyarlayacak senaryoyu yazacak isim ise Amazon Prime Video dizisi Tell Me Your Secrets’dan tanınan Harriet Warner olacak.

Bruna Papandrea ve Nicole Kidman ile birlikte yapımcılar arasında Blossom Films’den Per Saari, Made Up Stories’den Steve Hutensky ve Jodi Matterson bulunuyor.

Blossom Films ve Made Up Stories’in The Undoing dizisi, geçen sene HBO’da en çok izlenen dizi olarak kayda geçmişti. En İyi Mini Dizi ve Mini Dizi dalında En İyi Kadın Oyuncu kategorilerinde Kidman dahil olmak üzere dört Altın Küre ödülüne aday gösterildi. Haliyle bu ekibin yapacağı yeni gerilim macerası da merakla bekleniyor.

Nicole Kidman’ın rol aldığı yapımları seviyor musunuz? Sizce Mice uyarlaması ile ortaya kaliteli bir yapım çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Terry Pratchett Patrick Rothfuss

Terry Pratchett: “Fantastik Edebiyat, Diğer Türlerin İçinde Yüzdüğü Bir Denizdir”

The Mandalorian Sevenlerin Göz Atabileceği 7 Anime Önerisi

The Mandalorian Sevenlerin Göz Atabileceği 7 Anime Yapımı