in ,

My Hero Academia’nın Live Action Film Uyarlamasına Netflix Dahil Oldu

Netflix, My Hero Academia’nın live action film uyarlamasını geliştirmek için Legendary Entertainment ile güçlerini birleştiriyor.

My Hero Academia Filmi Netflix ile Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

My Hero Academia live action filmi için hazırlıklar devam ediyor. Son gelen habere göre Legendary Entertainment tarafından hazırlanacak yapıma Netflix de ortak oldu.

Kōhei Horikoshi’nin sevilen mangasının uzun metrajlı filmi uyarlaması ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Weekly Shōnen Jump manga serisi, animasyon stüdyosu Bones tarafından bir anime serisine uyarlandı ve şu ana dek 6 sezonu yayınlandı. Orijinal adı Boku no Hero Academia olan seri, nüfusun çoğunluğunun “özgünlük” olarak bilinen yeteneklerle doğduğu bir dünyada süper güçleri olmadan doğan Izuku Midoriya’nın yolculuğunu takip ediyor. Kişisel kahramanı All-Might ile tesadüfi bir karşılaşma, Izuku’nun inanılmaz bir gücü miras alacak sıradaki kişi olmasını sağlar ve gelecekteki kahramanlar için bir okula ve böylece hayallerinin peşinden gitmesine olanak tanır.

Popüler manganın bir Hollywood filmi olacağı haberi ilk olarak Ağustos 2021’de ortaya çıkmıştı. Legendary Entertainment’ın yapımcılığını üstleneceği söylenen uyarlamanın başına ise daha önce Alice in Borderland ve Bleach gibi Japon yapımlarında çalışmış olan Shinsuke Sato getirilmişti. Ancak o günden bu yana film uyarlaması ile ilgili elle tutulur bilgi paylaşılmadı. Şimdiyse nihayet bir başka güçlü yapımcının daha projeye ortak olduğu duyuruldu.

- Reklam -

My Hero Academia Live Action Filmi Netflix ile Geliyor

The Hollywood Reporter’ın haberine göre üzere Netflix, My Hero Academia’nın uzun metrajlı filminin ortak yapımcılığını üstlenecek. Sato’nun yöneteceği yapımın senaryosunu ise Obi-Wan Kenobi yazarı Joby Harold hazırlayacak. Şu anda herhangi bir oyuncu seçimi kararı verilmemiş olsa da, Toho Co. LTD Japonya’daki sinema dağıtımını üstlenecek. Manga yayıncısı Shueisha ise prodüksiyonun denetlenmesine yardımcı olacak.

My Hero Academia Filmi Netflix Üzerinden Yayınlanacak

Daha önce Cowboy Bebop gibi dizileri live-action’a uyarlayan Netflix, bu konulara pek yabancı değil. Şu anda Stranger Things yaratıcıları Duffer Kardeşler de Death Note’u yeni bir canlı aksiyon dizisine uyarlamaya hazırlanıyor. Netflix’in önceki uyarlamaları, en iyi ihtimalle kaynak materyali ele almaları açısından karışık tepkiler almış olsa da, Cowboy Bebop’un biçimsel düzenlemesi ve Death Note’un Shinigami Ryuk olarak Willem Defoe’yu oynatma gibi seçimleri izleyicilerin dikkatinden kaçmamıştı. Bu nedenle, kanalın desteğinin yanı sıra doğru yaratıcı ekiple My Hero Academia sürpriz bir hit olabilir.

- Reklam -

2014’teki ilk çıkışından bu yana popülaritesini her geçen yıl artıran Kahramanlık Akademim’in film uyarlamasının ne zaman çıkacağı ise henüz belli değil.

My Hero Academia Live Action Filmi Netflix ile Geliyor

My Hero Academia film uyarlamasına Netflix’in de dahil olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: THR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Şu Live-Action şeysilerinden uzak durmaları gerektiğini bi’ öğrenemediler ya.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pirinç Şişe - F. Anstey | Haftanın Kitabı #250

Pirinç Şişe – F. Anstey | Haftanın Kitabı #250

Öteki Denizin Haritası - Bahri Vardarlılar

Bahri Vardarlılar’ın 1900’lerden Covid-19 Günlerine Uzanan Tuhaf Kurguları “Öteki Denizin Haritası”nda Buluşuyor