in

Sam Raimi, Korku Filmiyle Dönüş Yapıyor

Ünlü yönetmen ve yapımcı Sam Raimi, yıllar sonra yeniden bir korku filmiyle beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor.

Sam Raimi
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü yönetmen ve yapımcı Sam Raimi, Spider-Man’i de yönettiği stüdyo olan Columbia Pictures ile, ismi henüz belirsiz bir korku filmi projesi için yeniden bir araya geliyor. Üstelik filmin bir adada çekilmesi planlanıyor.

2009 çıkışlı Friday the 13th filminin senaryosunu da kaleme almış Mark Swift ve Damian Shannon, projenin senaryosunu hazırlayacak isimler olarak açıklandı.

Raimi geçtiğimiz gün konuyla ilgili  bir açıklamada bulundu. Columbia Pictures’a tekrar döndüğü için mutlu olduğunu belirten yönetmen, Shannon ve Swift ikilisini çok beğendiğini ve birlikte çalışacak olmaktan dolayı da oldukça heyecanlı olduğunu belirtti.

- Reklam -

İsimsiz Projenin Çıkış Tarihi Henüz Belli Değil

Projenin detayları şimdilik belli değil. Ama bazı kaynaklar Misery ve Cast Away filmlerinin karışımı bir senaryoyla geleceğini söylüyor. Misery, Stephen King’in romanından uyarlama 1990 yılında çıkmış bir film. Filmin baş kahramı olan yazar, geçirdiği bir araba kazası sonrası bir hayranı tarafından kurtarılıyor. 2000 yapımı Cast Away’de ise Tom Hanks ıssız bir adada mahsur kaldıktan sonra hayatta kalmak için mücadele eden bir adamı canlandırıyor.

- Reklam -

Raimi’yi sinemada son olarak 2013 yılında Oz the Great and Powerful filmiyle görmüştük. Yönetmenin korku türünde çektiği son film 2009 yapımı Drag Me to Hell olmuştu. Bununla birlikte televizyon için de Ash vs Evil Dead dizisinin bir bölümünün yönetmenliğini üstlenmişti.

Projenin beyaz perdede ne zaman boy göstereceğine dair herhangi bir açıklama da henüz yapılmadı.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mars

NASA’nın Mars Planı Kadın Odaklı Olacak

Yumuşak Dokulu Robotik

Yumuşak Dokulu Robotiğe Yeni Malzeme Geliştirildi