in

13 Stephen King Filmini Korkmadan İzleyene 1300 Dolar!

Stephen King imzalı filmleri korkmadan izlemeyi başarabilir misiniz? Cevabınız evetse 1300 dolarlık bir meydan okuma sizi bekliyor!

Stephen King
- Reklam -
- Reklam -

Korku filmlerine karşı bağışıklığınız mı var? En dehşet veren filmler bile size etki edemez mi? Stephen King romanları ne ki filmlerinden korkalım, mı diyorsunuz? Tam size göre bir iş teklifi var!

Dish adlı şirketin başlattığı iş ilanı 13 Stephen King uyarlamasını korkmadan izleyene 1300$ maaş veriyor. Cadılar Bayramı’ndan önce gerçekleştirilecek bu iş için elbette bazı şartlar var.

Öncelikle 18 yaşından büyük olmalısınız. Ayrıca deneyimlerinizin takip edilebilmesi için ayrıntı odaklı birisi olmanız gerekiyor. Bu 13 filmlik izleme seansı, sosyal medya paylaşımları ve vloglar ile hayranlarla paylaşılabilecek durumda olacak.

- Reklam -

İşte 1300 Dolarlık Stephen King Filmleri

• Carrie (original or 2013 remake)
• Children of the Corn
• Christine
• Creepshow
• Cujo
• Dreamcatcher
• It (orijinal ya da 2017 yapımı remake)
• The Mist
• Pet Sematary (orijinal ya da 2019 yapımı remake)
• Salem’s Lot
• The Shining
• Thinner
• Misery

it stephen king korku

Bu filmleri izlerken düşüncelerinizi Dish ile paylaşacaksınız. Ayrıca nabzınız ve sonrası için uykularınız da ölçümlenecek. Bu işlemlerdeki takip akıllı bir bileklikle yapılacak.

Dish, denemek için katılımda bulunan herkese 13 filmin birer kopyasını, bir el feneri, battaniye, patlamış mısır, şeker ve bazı Stephen King eşyaları hediye edecek. Ayrıca 14. filmi izlemek için promosyonlu bir bilet verecek. Bu bilet de IT: Chapter 2 ya da Doctor Sleep için olacak.

Eğer hoşunuza gittiyse 200 kelimelik bir kompozisyon ve isteğe bağlı olarak bir video ile şuradan başvuruda bulunabilirsiniz. Son başvuru tarihi 15 Ekim 2019.

- Reklam -

Elbette ülkemizden böyle bir başvuru yapmak biraz zor olabilir. Ancak sınır tanımayan Stephen King hayranları ve kendine güvenen korku filmi meraklıları için mesafeler çok da büyük bir engel teşkil etmeyebilir.

hayvan mezarligi 1

Siz 13 filmlik bu liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Biraz olsun ürpermeden bu filmleri art arda izleyebileceğinizi düşünüyor musunuz? Peki ya o esnadaki deneyimlerinizin birer vlog olarak yayınlanması işine ne diyorsunuz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* IT: Chapter 2 – Burada Ölen Hiçbir Şey Gerçekten Ölmez

* The Shining Filminin Devamı Niteliğindeki Doctor Sleep’ten Son Fragman

* Marilyn Manson, Stephen King İmzalı “The Stand”in Dizi Uyarlamasına Katıldı

Kaynak: Life Hacker

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Montana Montana dedi ki:

    Tam tersine filmleri değil romanları etkilemiştir beni hep. Özellikle Hayvan Mezarlığı. Gece okurken çok korktuğumu ve sürekli odamın kapısını kontrol ettiğimi hatırlıyorum. Ancak filmler beni korkutmuyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ad Astra inceleme

AD ASTRA Filmini İzlemeden Önce Bilmeniz Gerekenler [Ön İnceleme]

loki tesseract ust

Tom Hiddleston İlk Kez Konuştu: Loki Dizisi Önemli Soruların Cevabını Verecek