in

DC’nin Yeni Çelik Adam’ı İçin Çalışmalar Başladı: “Superman: Legacy” Prodüksiyon Aşamasında

Superman: Legacy için çalışmalar başladı. James Gunn, filmin senaryosunun tamamlandığını ve prodüksiyon aşamasına geçildiğini duyurdu.

Superman: Legacy Senaryosu Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Superman: Legacy resmi olarak prodüksiyon aşamasına geçti. DC Studios CEO’su ve aynı zamanda filmin yönetmeni James Gunn, yeni Çelik Adam uyarlamasının senaryonun tamamlandığını ve prodüksiyon hazırlıklarına geçildiğinin haberini verdi.

Henry Cavill’in DC Sinematik Evreni’nden ayrılışından sonra gözler James Gunn’ın yazarlığını ve yönetmenliğini yapacağı yeni Superman filmine çevrilmiş durumda. Gunn, geçen yılın sonlarında verdiği röportajda bu hikâyenin Çelik Adam’ın nasıl Superman olduğunu anlatmayacağını fakat “erken dönemlerini” konu alacağını belirtmişti. Black Adam filminin sonunda Henry Cavill’in görünmesinin de kafa karışıklığı yarattığını söyleyen DC ortak CEO’su, Cavill’in role dönmeyeceğini de kesinleştirdi.

Superman: Legacy Senaryosu Tamamlandı

- Reklam -

18 Nisan günü Superman’in ilk defa çizgi romanlarda gözükmesinin 75. yıldönümünü işaretledi. Dünya’nın en bilinen süper kahramanlarının başında gelen Çelik Adam’ın doğum günü sosyal medya üzerinden Superman Anniversary Day etiketi ile kutlandı.

Bu akıma katılan Gunn, sosyal medya üzerinden Superman: Legacy filminin hazırlıklarının tamamlandığını ve erken prodüksiyon aşamasına geçildiğini duyurdu.

“Efsanenin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Ve Superman: Legacy filminin erken prodüksiyon aşamasına geçtiğini söylemek için Superman Anniversary Day’den daha iyi bir gün olabilir mi? Kostümler, prodüksiyon tasarımları ve daha fazlası için çalışmalar başladı.”

Superman: Legacy Senaryosu Tamamlandı

DC Evreninin Geleceği “Superman: Legacy” Filminin Omuzlarında

Açıklama ile birlikte yeni DC evreninin ilk filmi için kaleme aldığı tamamlanmış senaryoyu da “tüm senaryo” etiketi ile paylaştı.

- Reklam -

The Flash filmi sonrasında değişecek yeni DC evreninin ilk filmi olacak Superman: Legacy izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Evrenin temellerini atmasının yanı sıra Çelik Adam’ın etrafında yaşanacak gelecek olaylara da temel olacağı düşünülüyor.

James Gunn’ın Superman’ine dair herhangi bir ayrıntı verilmedi. Gunn’ın geçen aylarda yaptığı açıklamalar Superman’in içinde bulunduğu dünyaya dair fikirler vermişti. Bununla birlikte verdiği bir röportajda yeni filmin ton olarak Marvel için üstlendiği Guardians of the Galaxy yapımından çok farklı olacağının da altını çizdi.

Superman: Legacy filmi 11 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girecek.

Superman: Legacy

Siz Superman: Legacy filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Sanki bu Superman için diğerlerine oranla daha sağlam temelli bir çalışma yapılıyormuş gibi birşey hissettim…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Futurama 8. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ünlü Animasyon Dizisi “Futurama” Ekranlara Geri Dönüyor: İşte Yeni Sezonun Çıkış Tarihi

The Boogeyman Filmi Kurgu

Stephen King’in “The Boogeyman” Uyarlaması Test İzlemelerinde Çığlıklarla Karşılanınca Yeniden Kurgulandı