in

Sylvester Stallone’dan Edgar Allan Poe Biyografisi Geliyor

Sylvester Stallone yıllardır süren hayalini gerçekleştirip Edgar Allan Poe biyografisi çekmek istiyor.

Sylvester Stallone - Edgar Allan Poe Biyografisi
- Reklam -
- Reklam -

Evet, başlığı yanlış okumadınız. Aksiyon filmlerinin unutulmaz ismi Sylvester Stallone yıllardır bir Edgar Allan Poe biyografisi çekmek istediğini açıkladı. Şimdiye kadar şansı yaver gitmemiş olsa bile bu filmi yakın zamanda ekranlarda görebiliriz.

Stallone için bu fikir yeni bir şey değil. Daha kariyerinin en başlarındayken bunu yapmaya çalışmış, hatta kostüm çalışmalarına bile girişmiş. Geçtiğimiz günlerde bu çalışmadan geriye kalan tek fotoğrafı da takipçileriyle paylaşan Stallone, ağzımıza adeta bir parmak bal çaldı:

“Daha önce hiçbir yerde görülmemiş, o zamanlardan geriye kalan tek fotoğraf… Yazdığım ilk ciddi senaryo muhteşem Edgar Allan Poe hakkındaydı. O zamanlar onu ben oynamak istiyordum ve bu fotoğraf da kostüm tasarımından kalma… Ama daha sonra bu rol için uygun olmadığımı fark ettim, böylece geriye sadece bu kaldı. Belki günün birinde bu filmi çekerim, kim bilir?”

- Reklam -

Ünlü oyuncu Poe’yu kendisinin oynayacağını düşünmüş olsa da kostüm denemelerinden sonra role layık olmadığına karar vermiş. Ancak bu eseri çekme fikrini de kafasından bir türlü atamamış.

Stallone Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bir videoda ne olursa olsun bu filmi yapmaya ant içiyor:

- Reklam -

“Bu bitmeyen bir yolculuk ve elimden gelenin en iyisini yaparak bu çalışmayı sürdürüp nihayete erdiğini görmezsem kendimden nefret ederim. Çıkıp ’Başardım işte. 45-50 yıl almış olabilir ancak bitti!’ diyebilmek için. Neyse. İşte bunun üstünde çalışıyorum. Hayatımdaki büyük zorluklardan biri oldu bu.”

Slyvester Stallone’dan bir Edgar Allan Poe biyografisi izlemenin nasıl bir duygu olabileceğini ancak tahmin edebiliyoruz. Bu kadar hevesli olması ve yıllardır çalışıyor olması oldukça güzel.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

gevisgetirenler zamani inceleme

Gevişgetirenler Zamanı: Bitmeyen Gerginlik ve Muhteşem Edebi Haz

chucky syfy ust

Chucky Televizyon Dizisi Olarak Geri Dönüyor