in

Terminator: Dark Fate Yönetmeni Arnold Schwarzenegger’i Bilerek Gençleştirmedi

Terminator: Dark Fate’in yönetmeni Tim Miller, Arnold Schwarzenegger’ı dijital yöntemlerle bilinçli olarak gençleştirmediklerini belirtti.

Terminator Dark Fate Arnold Schwarzenegger
- Reklam -
- Reklam -

Terminator serisinin 6. filmi olan Dark Fate, Kasım ayında gösterime girecek. Film, 2015 yapımı Terminator: Genysis’ten sonra yeniden çekilen (reboot) ikinci film olurken, Terminator 2: Judgment Day’in kaldığı yerden devam ederek seride değişiklik yapmış olacak. Ayrıca Arnold Schwarzenegger dışında Linda Hamilton’ı da filmde göreceğiz. Dark Fate’in yönetmeni Tim Miller ise, bu sefer Arnold Schwarzenegger’ı dijital yöntemler ile gençleştirmediklerini belirtti.

Arnold Schwarzenegger, T-800 rolü ile geri dönse de fragmandan anladığımız kadarıyla daha önce izlediğimizden daha farklı bir T-800 izleyeceğiz.

Arnold Schwarzenegger Neden Gençleştirilmedi?

Arnold Schwarzenegger’in filmdeki gerçekçi ve özgün görünümüne vurgu yapan Tim Miller, konu ile ilgili Arnold’ı dijital yöntemlerle  özellikle değiştirmek istemediğini söyledi. Belli bir yaşta kahraman olma fikrini benimsediklerini ve ayrıca Arnold’ın görünüşünde bir asillik olduğunu da düşündüğünü sözlerine ekledi.

- Reklam -

Dönem veya bilimkurgu filmlerinde gençleştirme yöntemi oldukça son zamanlarda sıkça kullanılmaya başlandı. Hatırlarsanız en son Captain Marvel’da Samuel L. Jackson ve Clark Gregg için bu yöntemin kullanıldığını görmüştük. Schwarzenegger için de daha önce Terminator: Salvation ve Terminator: Genysis’te kullanıldı.

Zaman yolculuğunun olduğu bir filmde gençleştirme tekniğini kullanmamak ironik bir durum. Bu demek oluyor ki filmde zaman yolculuğu sahneleri olursa Schwarzenegger, Hamilton veya herhangi bir başkarakter bu sahnelerde almayacak.

- Reklam -

Peki, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yeni filmde Arnold Schwarzenegger sizce nasıl olacak?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* Terminator: Dark Fate Yeni Fragmanıyla Sizleri Mahşer Gününe Çağırıyor

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Böyle daha iyi olmuş ama

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cryodrakon Ejderha

Ejderha Benzeri Uçan Sürüngen Fosili Keşfedildi

Bill Skarsgard it kabus

Bill Skarsgard, IT Filmi Nedeniyle Kâbuslar Görmüş