in

“The Batman” 2020’ye Kadar Beyaz Perdeye Gelmeyecek

Anlaşılan “The Batman” solo filminin yapımına 2019’a kadar başlanmayacak. Sinemanın vazgeçilmez ismini en erken 2020’ye kadar kendi filminde göremeyeceğiz.

the batman solo movie
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros.’un yeni gelecek solo Batman filmi için sorunlar bitmek bilmiyor. Yönetmen değişikliği, ortada istenen bir hikâye olmaması, çeşitli dedikodular… Yakınlardaysa internette Matt Reeves’in yönetmenlikten ayrılacağı üzerine bir dedikodu daha çıkmıştı, neyse ki kendisi bu iddiayı yalanlamıştı. Projenin iyice dibe çökmediğini görmek hayranları sevindirse bile, üzücü haberler hâlâ yapımın kapısını çalmaya devam ediyor.

Heroic Hollywood’un paylaştığı habere göre söz konusu filmin yapımına 2019’a kadar başlanmayacak. Bunun nedeni olaraksa hâlihazırda şirketin 2018’de üç yeni DC filmi için çalışmalarının ve planlarının olması gösteriliyor. Bildiğiniz gibi Shazam zaten şu an yapım aşamasında, ondan sonra fena eleştiriler almamış olan Wonder Woman‘ın ikincisine geçilecek. Ardından haberini de duyurduğumuz Joker’ın köken hikâyesini ekranlarda izleyeceğimiz proje için kollar sıvanacak.

Tüm bunları hesaba katınca The Batman‘i 2020 ya da 2021’e kadar ekranlarda göremeyeceğiz anlaşılan. Yani yaklaşık 8-9 sene boyunca solo bir Batman görememiş olacağız, sinemanın vazgeçilmez ismi için çok uzun bir süre bu. 2012’de Nolan’ın harika üçlemesi Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) ile nihayete ermişti ve son izlediğimiz solo filmi de bu olmuştu.

- Reklam -

Ancak bu sizi efkara bağlamasın, çünkü sevindirecek haberler de yönetmen Matt Reeves tarafından paylaşılmıştı. Daha senaryolaştırılmasa bile elde tatmin eden anlatacak bir hikâyesinin olduğunu bizlere aktarmıştı. Sırf yapmak için çekilen DC filmlerinin ne hâllerde karşımıza çıktığına şahit olduk. Haklı olarak özenilmeyerek çekilmelerine öfkelendik. Geç olması problem değil yeter ki iyi bir film çıksın karşımıza.

- Reklam -

Sizin bu proje hakkında görüşleriniz neler? Bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Marius Marius dedi ki:

    Oldu mu şimdi bu? Yakışıyo mu yani size?

  2. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    DC filmleri Marel filmlerine göre çok sönük kalıyor her zaman. İkisi de kendi kulvarlarında iyiler, ancak DC daha çok Marvel karşısında ezilmemek için sanki film yapıyor. Sırf piyasada Marvel olmasın bakın bizde varız demek istiyorlar ancak iyi karakterlere o kadar kötü film çekiyorlar ki, yapmayın lütfen milleti iyice soğutmayın dedirtiyorlar resmen. Suicide Squad, Batman v Superman en son olarak da Justice League serileri çok kötüydü. İçlerinden bir Wonder Woman sıyrıldı. Halbuki Karakter olarak iyi bir malzemeleri var ama kullanım yok. Neyse inşallah insanları bu kadar beklettikten sonra, bir Nolan serisi gibi bir film serisi ile karşılaşırız. Yoksa 100 sene film yapmasınlar mümkünse

  3. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Fazla umutlanma bence .Dc nin haline üzülüyorum Warner bununda içine etti.

  4. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    Zaten çok bir beklenti içinde değilim. Aynen aslında DC filimler ile birlikte çizgi roman okurunu da Marvel evrenine yönlendirdi sanki :slight_smile: Kısaca kendi ayağına sıktı.

  5. Avatar for bilisaac bilisaac dedi ki:

    Animasyon izlemeye devam :frowning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

yok olus ust

Yok Oluş: Yıkım mı? Yeni Bir Dünya mı?

demirdenizi ust

China Miéville Külliyatından “Demirdenizi” Bizlerle