in

The Batman Filminden Yeni Fotoğraflar: Batmobile, Catwoman ve Riddler Sahnede

The Batman’den yeni fotoğraflar paylaşıldı. Matt Reeves’in yönettiği Robert Pattinson’lı Kara Şövalye filmi, ikonik karakterin daha genç olduğu yıllara odaklanacak.

The Batman fotoğrafları
- Reklam -
- Reklam -

Merakla beklenen The Batman filmi için bir dizi yeni fotoğraf daha yayınlandı. Matt Reeves’in yönettiği ve başrolünde Robert Pattinson’ın yer aldığı filmde yer alan ana karakterlerin kostümleriyle ilgili birkaç ayrıntı daha böylece ortaya çıktı.

Yeni Batman filmi, Bruce Wayne’nin maskeli kahraman olarak suçla savaştığı ilk yıllarını konu edinecek. Genç Bruce, Gotham City’yi ve ailesiyle olan bağlantısını yöneten yozlaşmayı araştıran bir dedektif olarak karşımıza çıkacak. Filmde Robert Pattinson ile birlikte Selina Kyle / Catwoman rolüyle Zoë Kravitz, Alfred Pennyworth rolüyle Andy Serkis, Komiser Gordon Jeffrey Wright, Carmine Falcone rolüyle John Turturro, Oswald Cobblepot / Penguin rolüyle Colin Farrell, ve Edward Nashton / The Riddler rolüyle Paul Dano gibi isimler yer alacak.

Çekimleri geçen mart ayında tamamlanan The Batman, eğer Koronavirüs salgını yaşanmasaydı bir ay sonra sinemalardaki yerini almış olacaktı. Ancak pandemi nedeniyle önce Ekim 2021’e, daha sonra da Mart 2022’ye ertelendi. Şimdilik olay örgüsüyle ilgili ayrıntılar, her karakterin hikayedeki rolü ve daha fazlası gizli tutuluyor. Geçen yıl DC FanDome etkinliğinde yayınlanan ilk fragman da hikâye ile ilgili pek fazla bilgi paylaşmamıştı. Nihayet bir süredir herhangi bir ses çıkmayan yapımla ilgili yeni görüntüler geldi.

- Reklam -

The Batman Fotoğrafları Karakterin Hikâyedeki Rolüyle İlgili İpuçları Veriyor Olabilir

Gerek fragmanda, gerekse daha önceki sızdırılan görüntülerde Pattinson’ın giydiği kostüme detaylı bir bakış olamamıştı. Şimdi paylaşılan takvim ile hayranlar, Batman’in yeni kostümüne daha net bir bakış atma şansına sahipler.

The Batman Batsuit

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, genç Bruce’un henüz yeni yeni maske takmaya başladığı yıllar olduğu için kostümü öncekilere göre daha el yapımı ve sert bir görünüme sahip. Özellikle göğsündeki sembolün Joe Chill’in ailesini öldürmek için kullandığı silah olduğuna inanılan metal parçalarıyla oluşturulduğu yönünde resmi olmayan bir iddia da var. Eğer bu doğruysa genç Bruce’un henüz adalet duygusuyla değil de intikam duygusuyla bu işe başladığı ima edilebilir.

Batman’in kostümünün yanı sıra Batmboile, Catwoman ve The Riddler’a ait görseller de paylaşıldı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Catwoman

- Reklam -

Batmobile

the batman riddler

Heyecanla beklenen yapım, 4 Mart 2022 tarihinde sinemalarda olacak.

The Batman filminden sizler neler bekliyorsunuz? Paylaşılan fotoğrafları sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türkiye Yayıncılar Birliği Açıklaması Kitap Okumak Lüks

Türkiye Yayıncılar Birliği’nden Tepki: “Kitap Okumak Lüks Değildir, Temel Bir İhtiyaçtır!”

the hunger

Kült Vampir Filmi “The Hunger” Yeniden Çekiliyor