in

The Batman Filmi 2022’ye Kaldı: Dev Yapım Yine Ertelendi

The Batman filmi yeni bir erteleme daha aldı. Robert Pattinson’ın Koronaviüs olması sonucu çekimleri ertelenen yapımın vizyon tarihi de değişti.

the batman 2022
- Reklam -
- Reklam -

The Batman vizyon tarihi yeniden değişti. Matt Reeves’ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde Robert Pattinson’ın bulunduğu DC Genişletilmiş Evreni filmi, açıklanan yeni vizyon tarihinden tam beş ay sonrasına taşındı.

Uzun süredir heyecanla beklenen, ancak Koronavirüs pandemisi nedeniyle geçen nisan ayında birçok Warner Bros. filmiyle erteleme alan The Batman’den yine üzücü bir haber geldi. Henüz Dune’un tam bir yıllık ertelemesini hazmetmeye çalışır ve The Batman’le aynı tarihte geleceğini konuşurken, belli ki yapım şirketleri bu konuda çoktan haberleşmişler bile.

Filmin ilk çekimleri bu yılın başlarında başlamıştı. Ancak dünyadaki diğer tüm film ve diziler gibi devam eden Koronavirüs salgını nedeniyle prodüksiyonu kısa sürede durdurmak zorunda kaldı. Ekip bu süreçte çekimlerin dörtte biri tamamlanmıştı. Hatta DC FanDome ile ilk fragmanı bile yayınlanmıştı. Neyse ki aylarca süren durgulutan sonra çekimler geçen ay yeniden başlamıştı. Fakat bu başlangıç da kısa sürmüş, filmin yıldızı Pattinson’ın COVID-19 testinin pozitif çıkmasıyla çekimler bir kez daha ertelenmişti.

- Reklam -

The Batman Fragmanı

The Batman ile Birçok DC Filminin Vizyon Tarihi de Değişti

Görünen o ki çekimlerin yeniden ertelenmesi filmin yenilenen vizyon tarihi planlarını da karıştırdı. Warner Bros. çok beklenen projeyi ertelemeye karar verdi. Normalde 1 Ekim 2021’de gösterime girmesi gereken yapımın yeni çıkış tarihi de 4 Mart 2022 olarak açıklandı.

The Batman’le birlikte birçok DC filminin daha çıkış tarihleri değişmiş durumda. The Flash 4 Kasım 2022’ye, Shazam 2 2 Haziran 2023’e ertelendi. İlk olarak çıkış tarihi 22 Aralık 2021 olarak duyurulan Black Adam ise yayın takviminden tamamen çıkarıldı. Wonder Woman 1984 ilginç şekilde 25 Aralık 2020 olan vizyon tarihini korumaya devam ediyor.

- Reklam -

Matt Reeves’ın yönetmenliğini yaptığı filmde Pattinson harici de oldukça tanınan isimler yer alıyor. Film, Komiser Gordon rolünde Jeffrey Wright, Catwoman rolünde Zoë Kravitz, Riddler rolünde Paul Dano, The Penguin rolünde Colin Farrell ve Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis gibi yıldızlarla dolu bir kadroya sahip.

The Flash vizyon tarihi

Yeni erteleme hakkında sizlerin düşünceleri neler? The Batman’i böyle giderse ne zaman izleyeceğimizi düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


* Tenet İncelemesi: Sinemanın Altın Çocuğu Sizi Kuantum Soğuk Savaşına Çağırıyor

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Homo Narrans - İsmail Gezgin

Homo Narrans: İsmail Gezgin, “İnsan Niçin Anlatır?” Sorusuna Cevap Arıyor

Sherlock Holmes 3

Sherlock Holmes Sinematik Evreni: Robert Downey Jr. Hayalini Açıkladı