in

The Batman Çekimleri Yeniden Başlıyor

The Batman çekimleri temmuz ayında başlıyor. Koronavirüs nedeniyle ancak dörtte birinin tamamlanabildiği filmin prodüksiyonuna geri dönülüyor.

the batman matt reeves
- Reklam -
- Reklam -

Çekimleri Koronavirüs pandemisi yüzünden ertelenen The Batman, nihayet üretime geri dönmeye hazırlanıyor.

Matt Reeves’in yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde Robert Pattinson’ın oynadığı The Batman prodüksiyonu, Koronavirüs başlangıcında ertelendi ve henüz çalışmalara başlamadı. Bununla birlikte bu hafta İngiltere hükûmeti tarafından duyurulan sağlık kuralları çerçevesinde büyük çaplı dizi ve filmler için belli şartlar dahilinde çekimlere yeniden başlama izni verildi.

Temmuz ayı itibarıyla geçerli olacak bu kurallar çerçevesinde birçok yapım yeniden çekimlerine devam edecek. Bunlar arasında gerçek oyuncularla yeniden çekilen Little Mermaid, çekimleri defalarca ertelenen Fantastik Canavarlar 3 ile birlikte Warner Bros. yapımı The Batman de bulunuyor.

- Reklam -

the batman çekimleri başlıyor

The Guardian Sunday’in haberine göre; British Film Commission (İngiliz Film Komisyonu) ve British Film Institute (İngiliz Film Enstitüsü) tarafından alınan kurallar, fiziksel mesafe, güvenlik eğitimi ve sıcaklık testleri için gibi başlıklar içeriyor.

The Batman Vizyon Tarihi Değişti mi?

Warner Bros.’un yaratmaya çalıştığı DC Sinematik Evreni Justice League ile istenen başarıyı veremeyince şirket birçok isimle yollarını ayırmış ve yeni bir seri için kolları sıvamıştı. Oyuncu kadrosunda Pattinson ile birlikte Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis, Catwoman rolünde Zoe Kravitz, Penguin rolünde Colin Farrell gibi isimler yer alıyor. Reeves’i yönetmenlik ve senaryo anlamında emanet edilen filmin şimdiye kadar dörtte biri tamamlanmış durumda. Heyecanla beklenen filmin konusu ise henüz bilinmiyor.

İkinci bir erteleme almadığı takdirde The Batman’in 1 Ekim 2021 tarihinde beyaz perdede olması bekleniyor. Koronavirüs salgını yaşanmasaydı film 25 Haziran 2021’de vizyonda olacaktı.

- Reklam -

andy serkis the batman

Kısa bir süre önce yine merakla beklenen bir başka yapım olan Görevimiz Tehlike 7 çekimlerinin de belli kurallar çerçevesinden eylül ayı gibi başlayacağı duyurulmuştu.

Virüs salgınının henüz etkisini yitirdiği söylenemez. Birçok ülkede günlük vaka sayıları artış göstermeye devam ediyor. Bununla birlikte setlerin 3 ayı aşkın süredir devam etmeyişi; özellikle sinema salonlarının da kapalı kalmasıyla birlikte eğlence sektörünü oldukça kötü etkilemiş durumda.

Yeni filmden beklentileriniz neler? Sizce bu heyecanlı bekleyişin sonu mutlulukla bitecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* The New York Times Ön Sayfasını Covid-19’dan Hayatını Kaybedenlere Ayırdı

Kaynak: Game Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tanrıçalar ve Tanrıça'nın Dönüşümleri - Joseph Campbell

Tanrıçalar ve Tanrıça’nın Dönüşümleri: Joseph Campbell Yeni Kitabı ile Raflarda

Ölü Deniz Parşömenleri

Ölü Deniz Parşömenleri Gizemi Yeni DNA Yöntemi ile Çözülebilir