in

The Batman, Tabancalı Bir Kara Şövalye Gösterebilir

The Batman filmi için yeni bir iddia ortaya atıldı. 2021’de vizyona girmesi beklenen yapım kara şövalyeyi ilk kez tabanca kuşanmış bir şekilde gösterebilir.

the batman tabanca
- Reklam -
- Reklam -

The Batman filmi, ikonik karakterin beyaz perdede ilk defa tabanca kullandığı bir sahneyi gösterebilir.

DC Comics evreninin en sevilen karakterlerinden Batman’in çoğu hayranı tarafından bilinen bir özelliği vardır: Kara Şövalye asla ateşli silah kullanmaz. Çizgi roman evreninde kendisinin birkaç kez silah tutmuşluğu görülse de bir noktadan sonra Bruce asla tabanca kullanmamaya yemin etmişti.

Robert Pattinson’ın Batman’i canlandıracağı yeni filmin kostümüne dair fotoğraflar önceki aylarda yayınlanmıştı. Bu fotoğrafların kostümde 9 milimetrelik silahların şarjörlerini taşıyan özel bir cep olduğuna işaret etmesi yeni bir teoriye yol açtı: Batman ilk kez ekranlarda eline ateşli silah alacak.

- Reklam -

Aslında Batman’in eline silah almamasının altındaki neden ailesinin opera binasının arkasında vurularak öldürülmesine dayanıyor. Batman olmak için hazırlanan Bruce silah kullanmamak için kendine söz veriyor. Sevilen karakter bu noktadan sonra sadece The Batman: Year Two çizgi romanında The Reaper adlı bir kötü karakteri alt etmek için silah kullanıyor. Kullandığı bu silah ailesini öldüren suçlu Joe Chill’in silahı ve Bruce kendinden iğrenerek bir daha asla bu kadar aşağılık bir şeyi yapmayacağına yemin ediyor. Bu çizgi romandan sonra eline silah alan Batmanler de alternatif dünyalarda bulunan ve hikâyesi tamamen farklı Kara Şövalyeler.

the batman silah

Bruce Wayne, Ailesinin Öldürüldüğü Suç Mahallindeki Silahı Çalabilir

Pattinson’ın Batman kostümünde bulunan iki adet cep iki adet 9 mm tabanca şarjörü için orada gibi gözüküyor. Bu noktada hayranlar Bruce’un ailesini öldüren silahı küçükken suç mahallinden çalacağını ve film boyunca bir kez kullanıp bundan pişman olacağını iddia ediyor. Anlaşıldığı üzere Pattinson kostümü biraz daha el yapımı bir görüntüye sahip. Hayranlar bir milyoner olan Bruce’un silah kullanmadığı takdirde cepsiz bir kemeri hazırlayabileceği fikrini ortaya atıyorlar.

Matt Reeves’in yönetmenliğini yapmakta olduğu The Batman, karakteri en saf halinden göstermeye başlayacak. Her ne olursa olsun Bruce yine bir milyoner olarak filmde yer alırken yine özel bir Batmobile’a, havalı bir kostüme ve içinde her türden özelliği barındıran bir alet kemerine kavuşacak.

- Reklam -

the batman matt reeves

Yeni nesil Batman filminde ilk kez tamamen özelleştirilmiş ve pahalı bir Batmobile yerine biraz daha normal arabaları andıran model göreceğiz. Bu noktada detaylı fotoğrafları gelen kostümün de Batmobile kadar el yapımı gözüktüğünün altını çizelim. Yani Kara Şövalye muhtemelen uzun bir süre sırrını tek başına tutacak.

The Batman, 1 Ekim 2021 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Sizce ekranlarda ilk kez tabanca tutan bir Batman görecek miyiz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Dune Görüntü Yönetmeni: “Star Wars İlhamını Dune’dan Aldı”

Kaynak: Screen Rant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gladyatör 2 ridley scott

Ridley Scott, Gladyatör 2 Senaryosu Üzerinde Çalışıyor

2021 Oscar Ödül Töreni Koronavirüs Erteleme

2021 Oscar Ödül Töreni Koronavirüs Yüzünden Ertelendi