in ,

Jason Statham’lı Wrath of Man Fragmanı Yayınlandı

Wrath of Man fragmanı yayınlandı. Başrolünü aksiyon filmlerinin gözde ismi Jason Statham’ın canlandırdığı suç ve gerilim türündeki filmi Guy Ritchie yönetiyor.

Wrath of Man Fragmanı Jason Statham
- Reklam -
- Reklam -

Wrath of Man fragmanı paylaşıldı. Guy Ritchie ve Jason Statham’ın yeni suç ve gerilim filmi, aksiyon dolu sahneler ile geliyor.

Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez isimlerinden yönetmen Guy Ritchie ve oyuncu Jason Statham, Wrath of Man ile yeniden bir araya geldi. İkili daha önce Lock, Stock and Two Smoking Barrels (Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana), Snatch (Kapışma) ve Revolver (Tabanca) yapımlarında da birlikte çalışmışlardı. Yeni macerada Statham’ın dışında Scott Eastwood, Holt McCallany, Josh Hartnett, Jeffrey Donovan, Laz Alonso, Raúl Castillo ve Post Malone gibi isimler yer alıyor.

Guy Ritchie başlangıçta film endüstrisine Snatch, Revolver ve RocknRolla gibi cesur polisiye filmlerin yönetmeni olarak giriş yaptı. Daha sonra Robert Downey Jr.’ın başrolünde olduğu Sherlock Holmes filmlerinin ve Disney’in 2019’da yeniden çekilen canlı aksiyon Aladdin’in yönetmeni olarak öne çıktı.

- Reklam -

Ritchie en son filmi The Gentlemen ile suç-gerilim köklerine geri döndü. Los Angeles’taki zırhlı araç soygunları hakkında gergin ve aksiyon dolu bir hikâye anlatacak olan Wrath of Man’in yayınlanmasına devam edilecek.

Wrath of Man filminin yayınlanan ilk fragmanı, Jason Statham’ın “H” adlı karakterinin mücadeleye liderlik ettiği aksiyon dolu sahneleri gözler önüne seriyor. Film, yönetmenin kendine özgü cesaretine ve şiddet içeren tarzına sahip görünüyor. Ayrıca hayranların Ritchie ve Statham’ı yıllar sonra tekrar bir arada görmelerine de olanak sağlayacak.

Filmin yayınlanan yeni fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Wrath of Man Fragmanı | İZLE

YouTube video

Wrath of Man, Guy Ritchie’nin estetik geçmişini taşırken, John Wick’in başlattığı modern intikam aksiyon filmleri çağından da gerekli dersleri almış gibi görünüyor. Statham’ın karakteri, oğlunu öldüren suçluları avlamak ve cezalandırmak için zırhlı kamyon şirketine katılıyor gibi görünüyor. Konu basit gibi dursa da, hayranlar tıpkı John Wick yapımlarında olduğu gibi istedikleri aksiyon dozuna bu filmle ulaşacaklar gibi duruyor.

- Reklam -

Guy Ritchie ve Jason Statham, kısa süre önce Five Eyes adlı yeni bir filmin çekimleri için Türkiye’ye gelmişlerdi. Hatta Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da sette kendilerini ziyaret etmişti.

Film, 7 Mayıs 2021 tarihinde vizyonda olacak.

Peki ya siz yayınlanan fragmanı nasıl buldunuz? İkilinin önceki filmlerini izlemiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    Fragman yine efsane. Bu adama hastayım.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    John Wick’ le başlayan bam pat çat Statham Abiyle devam ediyor(diğerlerini unuttum). Bir kaç tane daha böyle film geldikten sonra hepsini The Expendablesvari bir evrende birleştirsinler. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Michel Foucault Pedofili

Fransız Filozof Michel Foucault’ya Pedofili Suçlaması: “Arap Çocukları İstismar Ediyordu”

American Gods 4. Sezon İptal Edildi

American Gods 4. Sezon İptal Edildi: Film Olarak Gelebilir